Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a legokosabb nemzet?

Melyik a legokosabb nemzet?

Figyelt kérdés
Pl:Miért kell nekem itthon 2 idegennyelv?Nem beszélve már a latinról is.Az Angol nyelvű túrísták miért nem magyarul érdeklődnek,vagy a sváb ajkúak?Ezt egyszer összevontam,hogy jött egy angolul beszélő,és rákéredztem,hogy "Sprechen Sie Deutsch?"-Ja,JA Ich Spreche...!"Akkor keress magadnak egy svábot te...!"És ők az okosak?:). Álláshirdetés:Belgiumba keresek burkolót kiváló Francia nyelvtudással!Na azt keresheti is!:)Amerikáról már nem is írok inkább:)!

2013. dec. 4. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy nemzet nem attól lesz okosabb ha minél több nyelvet beszél.

Ha a sok nyelvtudás lenne a lényeg akkor egy afrikai ország nyerne,vagy India mert ők kapásból minimum 5 nyelven beszélnek folyékonyan..

Az angolok azért nem magyarul érdeklődnek mert a magyar nem nemzetközi világnyelv. Angolok közül is kb. annyian tudnak 2-3 nyelven ahányan magyarul.

2013. dec. 4. 08:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben is van valami,mert a Magyar-Szlovák cigók is 3 nyelven """beszélnek""":)!
2013. dec. 4. 08:14
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Kérdező igazad van. Nincs szükséged idegennyelv tudásra. Saját nyelvedet gyakorold.
2013. dec. 4. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem igazán értem, hogy a kérdés és az aláírt magyarázat hogyan függ össze egymással?

Legokosabb nemzet természetesen a magyar, minket követnek jóval lemaradva a japánok, velük majdnem egy szinten állnak a koreaiak. A többi távol-keleti nép is ott van a nyomukban.

Az európaiak (és ide értem a zsidóktól kezdve az oroszokon át az összes fehérembert ezen a kontinensen) sem buták, még mindig okosabbak mint az amerikaiak, akiket lehúz a sok néger.

A fehéreket követik az arabok, majd jóval tőlük is lemaradva vannak a négerek, és a legeslegbutábbak az ausztrál bennszülöttek, azok szinte már debilek.

2013. dec. 4. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!