Tudnátok nekem írni vagy linkelni pár paradoxont ilyet, hogy mi a szinoníma szinonímája vagy a küklopsz az kacsint vagy pislog, van szoba nem szobahőmérsékleten? Irjatok vagy linkeljetek oldalt
Ugyan nem vagyok nyelvész, az igaz, de nem vagyok biztos benne, hogy pl a 'szinonima szinonimája' egy paradoxon lenne.
Paradox pl az, hogy visszamész a múltba, és megölöd a nagyapád. Így nem lesz apád, tehát te sem születhetsz meg, tehát nem mehetsz vissza az időben, azaz nagyapó életben marad. Azaz te is megszületsz, azaz visszamehetsz az időben...
1. A kamikaze katonáknak miért volt sisakjuk?
2. A halálraítélteket miért szúrják meg steril tűvel?
3. Miért nem létezik egérízű macskaeledel?
4. Ha semmi sem ragad a teflonhoz, akkor a teflon hogy ragad az edényhez?
5. A balett táncosok miért járnak lábujjhegyen? Nem lenne egyszerűbb magasabb táncosokat válogatni?
6. Ha új bumerángot akarok venni, akkor hogy szabadulhatok meg a régitől?
7. A repülőgépeket miért nem gyártyák olyan anyagból mint a fekete dobozokat?
8. Ha Superman olyan okos, akkor miért húzza az alsóját a nadrágjára?
9. Ha a macska mindig a lábára esik és a vajas kenyér mindig a vajas felére, akkor mi történik ha rákötünk egy vajas kenyeret a macskára és kidobjuk az ablakon?
10. Ha az úszás fogyaszt, akkor a bálnák miért nőnek olyan nagyra?
11. Az univerzális ragasztó miért nem ragad a tubusba?
12. Ha a fénynek van sebessége, akkor a sötétségnek is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!