Temetéssel kapcsolatban segítenél (ruha, szokások)?
Meghalt nagypapám, és nincs fekete kabátom, csak egy kb ilyen színű: [link]
Szerintetek mehetek ebbe?
Valamint a többi rokonnak mondanom kell, hogy részvétem, hiszen engem is ugyanolyan veszteség ért?
Nyugodtan mehetsz abba a kabátba, gondolom a nadrág vagy szoknya úgyis fekete lesz rajtad.
Nem kell a többi rokonnak részvétet nyilvánítanod, Te is elvesztetted őt, neked is ugyanúgy fáj.
Mehetsz ebben, igen.
Nem kell részvétet nyilvánítani, azt a kívülállók szoktak (már, ahol, ez sem mindenhol szokás).
Csak természetesen, ami jön! Mindenki máshogy gyászol, és minden normális!
Ez teljesen jó mert elegáns. Részvétem a nagyapád miatt, és ha minden más fekete lesz rajtad akkor ez teljesen megfelel hidd el.
A volt barátnőmön is hasonló volt amikor a nagymamám temetése volt pedig igaz ő neki nem kellett annyira gyászolnia mint egy közeli családtagnak.
A részvét nyilvánítás nem kötelező inkább a távolabbi rokonok szoktak részvétet nyilvánítani a halott közelebbi rokonaihoz főleg, gyerek, unoka házastárs.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Persze, a nadrág, csizma, sál mind fekete lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!