Milyen EMO zenekarok/bandák vannak?
Írjatok pls bandákat, előre köszi! És ha tudtok adni oldalt, ahol le is tudom tölteni az albumokat, hálás lennék! Nagyon szépen köszönöm előre is!!
L/17
Szoasztok!
Koszonom a valaszokat igy hosszu-hosszu ido itan is! Erdekes volt visszanezni a het evvel ezelotti onmagam... :) meg hallgatok rock zenet, szoval tovabbra is hasznosak a valaszok! Koszonom!
Mejibray?
Műfajilag japán alternatív metál, nu metál, metalcore… nehezen besorolható, nagyon sok arca van, ezért is nem lehet eldönteni, hogy tetszik-e kevesebb, mint 10 szám meghallgatása előtt.
A témák (ha veszed a fáradtságot, hogy megnézed a fordítást) érdekesek, néhol kesergők, reményvesztett hangvételűek, vagy filozofikusak, adott esetben hisztérikus, őrült, hörgő, „fulldokló“ hangú énekkel, ami előtt/után lágy, tiszta ének, ill. vokál hallható.
Ez egy teljesen más világ [Japán], más hangzás, de épp ettől különleges.
Daljavaslatok téma/hangulat szerint:
Ha elmegy az életkedved, és úgy döntesz, átadod magad az érzésnek: Eiki, Miniku Ei
Két abszolút emós témájú dal: Korewoizontoyobunara, Raven
Kissé gyászos: Black Rebellion
Szenvedők: Nanaki
Semleges, inkább borongós hangulatban: Hakuraku
Ha kiborulsz, és az őrület határán vagy: Gaichuu
Ha nagyon unatkozol a munkahelyen: KILLING ME, Silver
Egyedül, elmerengve: Anemone, Echo
Ha valami könnyedre vágysz: Avalon, Sabbat, DIE KÜSSE, Kasetochino, Invisible Tower maker, Garekinomantikofus Secret No.3
Zúzós: Genzainoringo
Kicsapongó: Torotsuna
Jó régi kérdés de nem zavartatom magam😂
Szóval ahogy láttam a Paramore-t senki sem írta. De lehet csak nem vettem észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!