Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki aki ismeri Dr. Dinocska...

Valaki aki ismeri Dr. Dinocska Orvos leszek blogját nem tud valami új elérhetőséget, mert a régi emailcíme megszűnt? Fontoos!

Figyelt kérdés

[link]

Kösziii :)

#orvosi #blog #dinocska
2013. nov. 25. 23:28
 1/6 anonim válasza:
88%

Én ismerem, elérhetőséget viszont nem tudok :(

Amúgy ő nagyon elferdíti a dolgokat a blogján, és többször is csúszott, csak azt nem írja le. Negyedéves lenne, de még csak másod, bár az is lehet, hogy közben abbahagyta. Ha valami kérdésed van az egyetemmel kapcsolatban, szerintem inkább valaki mást kérdezz :) Egy orvosis (Sote)

2013. nov. 29. 10:49
 2/6 anonim válasza:
22%
No, akkor olyan nagyon nem ismerheted, ha még az elérhetõségét sem tudod, ugyanis fent van facebookon. Szerintem, te valami irígy rosszakaròja lehetsz, akinek piszkàlja a csõrét, hogy egy hàromgyerekes anya is képes arra, amire egy ilyen magadfajta apuci-anyuci tini kedvence, akinek az életben màs dolga sincs, mint az egyetemen unatkozmi. Maradjunk abban:
2014. febr. 12. 22:05
 3/6 anonim válasza:
24%
Maradjunk abban: te az õ helyzetében még idàig sem jutottàl volna el, úgyhogy kàr itt arcoskodni! Én személyesen ismerem őt évek óta, és tudom hogy nem szokàsa hazudozni, sem ferdíteni, mint neked! Amúgy abból is làtszik, hogy nem ismered, hogy nem kétszer csúszott, hanem hàromsxor: màsodjàra mertépítkeztek, harmadjàra mert a kisfia kórhàzba került, és képzeld: nem szégyelli, hanem jövõre folytatja, most pedig előre tanul a sxigorlatokra, és bejàr előadàsokra is
2014. febr. 12. 22:19
 4/6 anonim válasza:
De a lényeg a kérdezőnek: Orvos Leszek, így van fent face-n. Ha viszont az emiljét szeretnéd, akkor írd meg nekem priviben a tiédet, és szólok neki, hogy keresed!:))
2014. febr. 12. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Elnézést az off-ért, rákerestem Dinocskára a facebook-on, és nem találtam, biztosan valamit félreértettem. Érdeklődnék felőle, mert két gyerek mellett 31 évesen szeretnék belevágni, és kíváncsi lennék a tapasztalataira. Tudnátok elérhetőséget mondani?
2015. jún. 20. 21:04
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Engem is érdekelne a blogja, de jelszóval végett, és örömmel venném, ha tudna valaki elérhetőséget adni. Persze, nem szeretném zaklatni szegényt, hiszen bizonyára így is rengetegen keresik meg. :) Volt egy klub a hoxa portálon, de úgy láttam, onnan is törölte magát. Kíváncsi volnék, mi történt vele, hogyan halad az egyetemmel, mennyire tudja összeegyeztetni a magánéletével. És szívesen beszélgetnék más olyan emberekkel is, akik érintettek a témában.
2015. júl. 31. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!