Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem csodás a világ?

Szerintetek nem csodás a világ?

Figyelt kérdés
Olyan hihetetlen minden,hogy lett a Föld,ahogy a sejtek képződnek és milyen erős és okos valójában az ember,mennyi funkciót végez a szervezetünk,miközben mi nem is érzünk semmit!A természet is csodálatos!Az egész egy varázslat!
2013. nov. 25. 23:04
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Oly gyönyörű! http://www.youtube.com/watch?v=oM3ykGr6Nj4

Varázslatos! :)

2013. nov. 25. 23:05
 2/15 Mirk ***** válasza:

De igen csodálatos. Az összetettsége.

Elég ha csak elkezdsz gondolkodni azon, hogyan működik a tested. Az a sok-sok szerv és funkció, az összjáték melyben egy hiba is végzetes lehet és minden csak azt a célt szolgálja, hogy válaszolhassak erre a kérdésre.

2013. nov. 25. 23:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Na igen,csodálatos!Belegondolok valamibe és,hogy az hogy jön létre,na meg amiből létrejött,az hogy jött létre...hihetetlen!
2013. nov. 25. 23:14
 4/15 Mirk ***** válasza:

Igen hihetetlen.

Egyszerűen mesés!

Mára elég volt a gombából kérdező :)

2013. nov. 25. 23:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy csodálatos és izgalmas világban élünk! Főleg, hogy amit értünk belőle az csak töredéke a valóságnak
2013. nov. 25. 23:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen és,hogy mi milyen picik vagyunk. :) Szó sincs gombáról,vagy valami kábítószerről,csak ez nagyon elgondolkodtató!
2013. nov. 26. 00:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Én 15 éves koromban hasonló gondolatokkal ébredtem. :)

Épp rajzoltam egy embert és elaludtam. Álmomban a bőre alá láttam. Láttam az inakat, az izmokat, a az ereket... a vértesteket, és minden egyes sejtet. Már nem emlékszem pontosan, de minél tovább bontottam az embert annál inkább láttam, hogy milyen mesteri az amik mi vagyunk. Valahogy minden összefügg mindennel... nincs véletlen.

És mikor felébredtem... elcsodálkoztam, hogy ezen mért pont most merengtem el. Szerintem azóta vagyok megértőbb a világgal szemben... és azóta próbálom még jobban megismerni.

2013. nov. 26. 00:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Az egyik amerikai urhajos aki jart a Holdon pont errol beszelt hogy milyen hihetetlen volt latni onnan a Foldet, olyan kicsi volt hogy a huvelykujjaval el tudta volna takarni. Mellette a vegtelen elettelen vilagur, a Fold pedig csak ugy ragyogott a maga kek szineben, kulonlegesnek es torekenynek latta.
2013. nov. 26. 00:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen és mekkora a Világűr,Univerzum.:)Néztem valamikor egy gifet,hogy hányszor nagyobb az a csillag(nem tudom a nevét),mint a Föld,kb. egy 5000x és attól is vannak,nagyobb "dolgok".Érdekes. :)
2013. nov. 26. 00:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Szep es kulonleges a Fold, sajnos 1 baj van vele. Hogy egy ilyen onzo es torteto faj telepedett meg rajta mint az ember aki a sajat boldogsagat hajtva elpusztitja a bolygo jovojet, de legalabbis megvaltoztatja azokat az apro dolgokat amiket a termeszet finomhangolt hogy mukodni tudjon.
2013. nov. 26. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!