DaNNy9 kérdése:
Szerintetek megéri ma fantasyt, vagy könyvet íri inkább hagyuk Tolkienra?
Figyelt kérdés
#könyvírás #megéri manapság
2013. nov. 21. 23:22
1/9 anonim válasza:
Tolkien már nem él, így inkább ne. Egyébként elnézve más fantasyk sikereit, igen, megéri.
2/9 anonim válasza:
nem értem a kérdést ez teljesen értelmetlen vagy csak én vagyok fáradt, szerintem értelmetlen.MI????
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést, hogy megéri-e tantasyt írni vagy ne is próbálkozzak.
2013. nov. 22. 09:04
4/9 anonim válasza:
A helyesírásodat figyelembe véve - jobb, ha te másra hagyod az írást.
Amúgy mit jelent nekd az, hogy "megéri" ?
$$$ vagy a megbecsülés, hírnév? Vagy csak a tudat, hogy te ilyet is tudsz?
5/9 anonim válasza:
Ennyi retardáltat nem igaz. Úgy értette, hogy lenne-e rá kereslet aki olvassa, egyáltalán vagy sem? Vagy már mindenkinek elege van a Gyűrűk urából és társaiból. Szerintem ha van egy jó történeted mindenképpen írd meg.
6/9 anonim válasza:
ez a kérdés nyelvtanilag teljesen értelmetlen, mindegy
szerintem megéri fantasyt írni és szerintem van rá kereslet, mindenképp valami jóval kell előrukkolni.
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes, de csak akkor, ha legalább alapszinten tudod használni az irodalmi magyar nyelvet.
8/9 anonim válasza:
Csak ne romantikus fantasy legyen... bár az meg kelendő, csak én undorodok tőlük.
Amúgy meg szerintem speciel Tolkien bár jó történetmesélő volt, és hatalmas világot hozott létre - nem volt jó az írói stílusa, még mindig küszködök azzal, hogy legalább az első Gyűrűk ura könyvet egyszer elolvassam.
Amúgy ennyi erővel semmit ne írj, mert minden műfajból rengeteg könyv van.
9/9 anonim válasza:
Egy könyvben olvastam, hogy az emberek vágynak a teljességre, amit a fantasyk (mesék) kielégítenek.Így lesz rá kereslet, a mesékből kinőni 5000 éve nem tud az emberiség, de nyilván kell egy színvonal, hogy el is olvassák sokan. Persze, hogy megéri, csak bele kell fektetned rengeteg energiát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!