Győrben az Audiban mennyit keresnek a soron dolgozók? (betanitott munka lehet) És milyen juttatások vannak?
Ki fogsz jönni a pénzedből, ha ide jössz a négy karikáshoz.
Sori dolgozókat ugyanúgy megbecsülik, jutit kapnak, stb, bár az igaz, hogy az alapfizujuk 150 nettó, de sorról beszélünk, nem a mérnöki irodáról.
Párom ott gyakornok, havi nettó 90-117 között, attól függ, az egyetem miatt mennyit tud bent lenni a cégnél egy héten, és nyugodt lélekkel jöttünk kicsit nagyobb, kicsit magasabb áru albérletbe.
második vagyok:
cafeteria-t nem tudom, hogy most mennyi, mert párom gyakornokként nem kap, de a 13. fizu tuti, hogy megvan.
Ezen kívül azt hiszem támogatják a lakhatást, meg ha vidékről jársz be, akkor vannak céges buszok a három műszakra beállítva, aki otthon felszed, gyárnál kirak, és fordítva.
Nem tudom, megéri-e neked így, hogy ugye otthon annyit keresel nettóban, mert egy albérlet azért legalább 60-ban van per hó.
Most kérdeztem meg párom, azt mondja, 160-ról indul a nettó. Kaptok az éves bónuszból, béren kívüli juttatást (ezt sokfelé oszthatod el), stb.
Azt mondta, pont most, hogy havonta mindennel együtt, tehát fent említettekkel kb. 210 körül kapsz nettóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!