Mit tegyek, ha nem érzem jól magam a lányok társaságában?
Ez kicsit félreérthető volt, elismerem. De nem, nem vagyok meleg.
Arról van szó, hogy én szeretek beszélgetni bizonyos dolgokról, pl. politikáról. Hát, nagyon úgy tűnik, hogy a lányok viszont nem túlzottan. Hogy polkorrekt legyek: nagyon úgy tűnik, hogy a lányok nem jeleskednek a bölcsességben.
Ha bekerülök egy 30 fős társaságba, ahol kizárólag 18 éves fiúk vannak, akkor sok a hülye, de átlagban van legalább 10, akikkel lehet beszélni. Ha bekerülök egy 50 fős társaságba, ahol frissen diplomázott lányok vannak, akkor általában közöttük egy sincs, aki tájékozott lenne.
Ezt jól mutatja, hogy 15 éves koromban a haverjaimmal kiveséztük Pol Pot politikáját. Most az egyetemen sok lány azt sem tudja, hogy hol van Kambodzsa. Gimnáziumban sem tudták, de azt hittem, hogy azért mostanra már eljutnak addig a szintig, ahol a fiúk 15 évesen tartanak :(
Ezért aztán kezd az egész elcsúszni. Beszélni már csak fiúkkal szoktam, a lányoknál már csak a szex érdekel. Persze, ez erkölcstelen, de ez van :(
Egyszerűen nincs közös beszédtémám a lányokkal.
20/f
Elfelejted, hogy nem mindenkinek a politika az élete...
Felróhatod ezt az embereknek, de biztosan neked is fel lehet róni elég sok mindent. Most azért kvázi lehülyézni valakit, mert nincs teljesen tisztában a magyar politikai élettel töviről hegyire, enyhén szólva is kifogásolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!