A japán tényleg olyan udvarias nép?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 20:38
1/4 anonim 

válasza:

Eléggé udvariasak. De nem csak ők. Otthon megszoktam, hogy ha pl. úgy állnak a buszmegállóban mint a heringek és ez az embertömeg pont a munkahelyem és az otthonom közt van, akkor simán átvágok rajtuk, kis lökdösődéssel.
Itt Londonban múltkor ugyan ez volt, én 162 centis nő próbáltam volna átpréselni magam a túloldalra, mikor picit meglöktem egy kb. 190 centis pasit, aki úgy elkezdett vinnyogni mint egy rossz b..i.
Visszatérve, sok japánt is látok, a tapasztalatom, hogy kedvesek, udvariasak, félénkek és ez jellemző a pasikra és a csajokra is.
2/4 anonim 

válasza:

Náluk a tisztelet nagyon sokat jelent.
3/4 anonim 

válasza:

Japán még van hagyománya az egymás iránti tiszteletnek. Előzékeny, egymásnak jót akaró nép, akik gondolnak egymásra. Erre legjobb példa volt, hogy a nagy árvíz idején nem rohamozta meg senki sem a boltokat, mint az őrült, hanem mindenki szépen bement és csak annyit vásárolt, ami a következő 1-2 napra kell, hogy másnak is maradjon. Az európai szellemiségtől teljesen különbözőek.
4/4 anonim 

válasza:

Lehet udvariasak,de fanatikusak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!