Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit ajándékozzak neki? (bőv....

Mit ajándékozzak neki? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Az osztályban karácsonyi-ajándékozást tartunk, mindenki húzott valakit. Én egy srácot húztam, de mivel most vagyok új osztályban, nem nagyon ismerem, meg amúgy is csendesebb, és hát egy fiúnak amúgy sem könnyű ajándékot venni, szóval ti mit ajánlotok? A csokin kívül mit lehet adni egy majdnem idegen fiúnak? :-/
2009. nov. 17. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
kérdezd meg néhány barátját,hogy milyen tipusu,miket szeret.hátha tudnak neked tanácsot adni.
2009. nov. 17. 17:33
 2/5 anonim válasza:
Kicsit kérdezz utána, hogy múlt évben milyen ajándékok voltak jellemzőek az osztályban. Esetleg beszélj egy barátjával, hogy szerinte minek örülne.
2009. nov. 17. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
csak épp az a baj, hogy tök zárkózott és kb. 1 barátja sincs...meg hobbija sem. Szóval fogalmam sincs. Tudnátok olyan dolgokat írni, aminek az összes fiú tud örülni? : )
2009. nov. 18. 15:17
 4/5 anonim válasza:
Vegyél egy (nem drága) szép tollat! Szépen csomagold be! Végülis iskolába jártok. Az mindenkinek hasznos.
2009. nov. 18. 17:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem megfogadom a tanácsodat! ;)
2009. nov. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!