Titeket is idegesít a Népszabadság c. újság legtöbb cikkje?
Figyelt kérdés
a cím és a tartalom sosincs összhangban, és nagyon fárasztó nyakatekert mondatokban fogalmaznak.2013. nov. 11. 18:28
1/3 Főzős Laci válasza:
Én utálom a Népszabadságot,mert Anyámék ezt járatták évtizedeken keresztül.Talán nem veti el annyira a sulykot,mint a Népszava,de az újságíróik elég túltengenek önteltségből.Nézd meg pl: Hegyi Iván sportújságírót.Úgy okoskodik,mintha legalább is több ország szövetségi kapitánya lenne!
Én nem szeretem őket,de még elviselem...
2/3 anonim válasza:
A legidegesítőbb a Hvg. A Népszabóság is magas lovon ül, de legalább bevallottan kommunista.
3/3 A kérdező kommentje:
hát,ja. neten belefutok pár cikkükbe mert érdekesnek tűnik a címke alapján, de már a harmadik mondat után nem bírom tovább olvasni..idegesítően beképzelt írások. és amilyen nyakatekert szerintük értelmes és frappáns mondatoktól a falra mászok.
2013. nov. 13. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!