A punkokat utálja valaki? pl rockerek, metálosok, skinheadek, neonácik?
Ez érdekes, mert általában az szokott lenni, hogy a csóró punkok nem tartják igazinak a gazdag punkokat, mert szerintük ők csak divatból, unalmukban, stb. punkok. Én alapvetően azt gondolom, hogy az anyagi helyzet nem determinálja a gondolkodást (ergo egy gazdag gyerek is azonosulhat a punk érzésvilággal, bár tartom, hogy egy csórónak sokkal könnyebb)
Azért azt sem mondanám, hogy egy csóró gyereknek nincs más választása, mint hogy punk legyen. Nyilván a divat, diszkó, stb. világából alapból kiszorul, de ezzel sokan így vannak, és nem lesznek punkok.
(egyik előző, a goth :) )
A Punkokat a Skinek utálják,igen...a többiek nem nagyon,maximum nem szeretik őket...
Viszont a Punkok orrbaszájba szídják a rockereket,ráadásul összekeverik őket a metalosokkal.(mondjuk általában mindenki azt hiszi,hogy a motoros bőrkabát és a sátánista black metal együtt jár...)
Üdv.:
Egy Rocker,aki szereti a punk zenét,a nemzeti zenét és a könnyedebb metal-t is.
pedig a punkokat mindenki utálja jobb ha tudjátok :D
én is utálom mert metálos vagyok
és a punk az nem magyar!!! hanem kb cigány
mert a magyarság ellen van
a skinheadek pedig jól csinálják megvédik a hazát!!! és ezt is kell főleg az ilyen ge*i punkok ellen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!