Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fontos! Facebook új profil...

Fontos! Facebook új profil készítésénél a nulláról indulok?

Figyelt kérdés

Ha Facebookon törlöm a régi profilom és csinálok egy újat, bejelölöm minden régi ismerősöm, majd mondjuk profilképet cserélek, az ugyanúgy megjelenik majd nekik a hírfolyamban, mint a régi profilom, vagy ez attól függ, hogy milyen régóta vagyok az ismerősük?

Fontos lenne a válasz egy bizonyos okból. Köszönöm!

2013. nov. 3. 21:45
 1/4 anonim válasza:
En toroltem magamat tavaly januarban es most aprilisba visszajelentkeztem. Mindent nullarol kezdtem tehat ugye ismerosoket ujrajelolni stb. Hirfolyamon nalam minden megjelent
2013. nov. 3. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Profilkép váltás után a hírfolyamodon töröld ki azt a posztot, hogy épp most változtattad meg a profilképedet.

De egyébként igen, a profilkép csere megjelenik a barátaid hírfolyamában.

2013. nov. 3. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze , hogy igen.
2013. nov. 3. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2013. nov. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!