Mi köze a gólyának a békához?
A gólyatáborra gondolok. Az oké, hogy az elsősök a gólyák, de ennek mi köze a békához? Mert nekünk békás cuccokat osztogattak fősulin, de hogy jön a kettő össze?
Amúgy ha már itt tartunk azt sem értem a gólya állatnak mi köze van az elsőéves hallgatókhoz?
én még csak a középsuliról tudok írni, de itt nálunk spec az elsősök csibék.
egy másik iskolában ebihalak, bár csak ebinek emlegetik őket.
a harmadikban már megint gólyák.
f_ngom nincs, miért.
Szerintem azért amiért máshol fecskék az elsősök. A fecske és a gólya is költöző madár, minden évben visszatérnek, szaporodnak és a tél elől mennek Afrikába, ahonnan a tavasz közeledtével visszatérnek, és a tavaly még friss kisgólyák/fecskék már mint felnőtt madarak térnek vissza. Szeptemberben még kicsi gólya vagy, de a nyári szünet után, amikor újra visszatérsz az iskolapadba ahol már tapasztalt diákként, legalább egyszer végigjártad azt az utat, amint minden ifjonc gólya/fecske megtesz mire újra "hazatér" illetve vissza az iskolapadba.
A gólya pedig szereti a békát és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!