Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz szerintetek?

Ez nagyon gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

Részegen puszilgattam a barátnőmet meg a nyakát (mások elmondása szerint) és azt kérdeztem tőle h nem akar-e csajjal smárolni (azt nem h velem csak h csajjal) és egy közért elé pisiltem amit a barátnőm anyukája is látott, meg idegenek...

16L

2013. okt. 31. 13:20
 1/9 A kérdező kommentje:
melelsleg az egészre nem emlékszem és semmi ferde hajlamom nincs...
2013. okt. 31. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
mármint csináltam már durvább dolgokat, de azokat az embereket nem látom már soha, akik meg ott voltak és látták őket nap mint nap
2013. okt. 31. 13:22
 3/9 anonim válasza:
Hát igen, ez eléggé gáz, még, ha részegen is csináltad.
2013. okt. 31. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, az. Az is, hogy ennyi idősen részeg vagy és nem tudsz viselkedni.
2013. okt. 31. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
lol
2013. okt. 31. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy gáz. Mire számítottál, hogy teljesen normális dolog? :D
2013. okt. 31. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első dolgot a barátnőd elnézi majd neked; a második dologról viszont győződj meg valójában, hogy igaz, mert az már eléggé cinkes, hogy idegenek és ismerősök egyaránt látnak egy közért előtt vizelni. Ha ez utóbbi igaznak bizonyulna akkor ez van, túléled majd, egy ideig mondjuk meglesz a véleményük rólad azoknak, akik láttak, de ezt nyilván te is tudod.
2013. okt. 31. 16:21
 8/9 A kérdező kommentje:
a barátnőm egyáltalán nem vette gondnak meg bennem az az érzés volt mikor "puszilgattam" hogy jaaj milyen aranyos úgy szeretem, nem "beindultam rá"... a pisilés meg hát jó oké ez van.
2013. okt. 31. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, mi is ezt mondjuk :).
2013. okt. 31. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!