Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az interneten viszonylag...

Az interneten viszonylag ismert személy vagyok (6000 ember követ), és úgy érzem ez kihat az egész életemre. Sokszor úgy érzem, hogy sokan felsőbbrendűként kezelnek engem. Ez helyénvaló?

Figyelt kérdés
Már mindenki megtalálta a YouTube csatornámat, és azóta máshogy állnak hozzám. Nem kifejezetten rosszul, csak furcsa érzés "ismertnek lenni".

2013. okt. 28. 08:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Helyénvaló vagy sem, ez egy jelenség, amióta ember él a Földön. A népszerű emberekhez sokan szeretnek közel kerülni, ezáltal egy kis részt szakítani a népszerűségből.

Kb. ennyi. :))

2013. okt. 28. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem volt nehéz kikísérletezni.

Szerintem átlagos csatornád van és ezt nem pozitívumként vagy negatívomként mondom, hanem semlegesen.

Sok hétköznapi személynek van hozzád hasonlóan saját csatornája és ha adott szinten felkelti az emberek érdeklődését, akkor gyarapítja a követők számát is. Az ismertséggel kapcsolatos parát tedd félre és inkább arra figyelj, hogy milyen tartalmat teszel közzé az interneten, ami veled kapcsolatos, mert innen már érdemes arra figyelni, hogy mit jelenít meg valaki és milyen stílusban.

2013. okt. 28. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Na linkeld már be rendesen azt a csatornát. Vagy küld el privátban.
2013. okt. 28. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kísérletezek. Küldd privátban, ha nem akarod kitenni.
2013. okt. 28. 11:43
 15/15 A kérdező kommentje:
2013. okt. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!