Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van annyi problémázó ember?

Miért van annyi problémázó ember?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig problémázik,sajnáltatja magát és képes ezt többször is ismételgetni.Nem tudok mit tenni,beszéltem vele erről,de nem változik.Már ott tartunk,hogy párom nem szívesen jön hozzánk,mert nálunk mindig olyan rossz a hangulat.Folyton azt hallom anyukámtól,hogy milyen hülye a főnöke,milyen hülye az apukám,a húgom..most már a párom is hülye neki.Sajnos egyre több ember ilyen problémázó,sőt energiavámpír.Mit tehetnék?

21 l

2009. nov. 12. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
szólj rá erélyesen hogy nagyon untat, sőt megérted a bajait, de elveszi a hangulatodat ergo KUSSOLJON, ennyi:) lehet sértő lesz neki egy kicsit, de csak akkor hagyja abba. legalábbis én anyum is ilyen volt kb, hát ez volt a megoldás, azóta már nem nekem hanem nővéremnek panaszkodik:D
2009. nov. 12. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Értsd meg, hogy nincsenek energiavámpírok. Vagy vannak :) Attól függ, melyiket akarod hinni. Talán az is hihető, hogy te döntöd el, mekkora energiát érzel magadban. Fizikailag a másik ember semmit se változtat az energiaháztartásodon, a kedvedet pedig igazán jól szabályozhatod fejjel. Inkább te, mint egy önjelölt dramaturg.
2009. nov. 12. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tégy úgy, mintha figyelnél és bólogass néha.
2009. nov. 12. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:

mondjuk sokan félnek attól hogy elveszítik a munkájukat (hiszen mostanában sok embert kirúgtak, ha azt látnám hogy kirúgják a kollégáimat én is aggódnék)

aztán ha valakinek már rossz az alaphangulata, akkor mindenben könnyebben észreveszi a negatívumot.

2009. nov. 13. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!