Mennyi esélyem van hogy ne "akadjak össze" a hazugságokkal?
Figyelt kérdés
reggel felöltöztem hogy készülődök gyakszira de mikor anyám elment dolgozni felhívtam a főnököt hogy nem tudok menni beteg vagyok. ha anyám hazajön azt mondom hogy elmentem csak hazaküldtek mert meghúztam a derekam. mennyi esélyem van hogy ne akadjanak össze az "állítások"? nem szoktak beszélni szüleim a főnökkel de ha mégis, mit találhatnék ki egy köztes megoldásként amivel nem tűnik hazugságnak egyik oldalról sem? anyámmal is veszekedtem reggel, nem mondhatom hogy csak úgy itthon maradtam mert kikészülne jobban. de ha én megyek gyakorlatra ilyen ideggel és ott még húznak én sokaltam volna be..nem könnyű helyzet2009. nov. 11. 16:16
1/10 anonim válasza:
Egyszertűbb leene azt irnod,hogy nem volt kedved iskolába menni...
2/10 A kérdező kommentje:
ez nem iskola
2009. nov. 11. 16:48
3/10 A kérdező kommentje:
ehh, anyám simán kitalálta hogy nem is mentem el:D
2009. nov. 11. 16:59
4/10 anonim válasza:
lehet, hogy olvassa a gyakorikerdesek.hu-t :) reméljük a főnök nem olvassa
5/10 A kérdező kommentje:
na ja:DDD
2009. nov. 11. 18:03
6/10 anonim válasza:
Te gyerek, szóval hazudtál nekem.Nem jöhetsz többet gyakszira, ki vagy rúgva az iskolából.
7/10 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok.Figyelmetlen voltam, szóval nem az iskolából vagy kirúgva, mert ez nem is iskola, de gyakszira akkor sem jöhetsz többet ki vagy rúgva.
Ezt elszúrtam.XDXDXD
Bár amúgy sem volt valami hihető.
8/10 A kérdező kommentje:
:DDD hehe:D de akkor se ijesztgess ilyenekkel mert szívrohamot kapok:P
2009. nov. 11. 18:41
9/10 anonim válasza:
Az anyukák mindenre rájönnek,mert tökéletesen ismernek bennünket..feltéve ha gondos anyáról van szó:)örülnöd kellene:P
10/10 A kérdező kommentje:
:)
2009. nov. 12. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!