Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vagyok "antiember"?

Miért vagyok "antiember"?

Figyelt kérdés

Rólam annyit kell tudni, hogy gyakorlatilag ugyan olyan vagyok, mint mások. Mégis valamiért egy negatívum vagyok. Velem nem haverkodik senki (nem önsajnálat), nem keresnek, 10 év alatt 1 hívást kaptam a mobilomon (azt is azért, hogy az illető lemondja a találkozót). A közösségi oldalakon is alig van ismerősöm ( nem "ott élek"), ha hozzá szólok valakinek a bejegyzéséhez akkor általában vagy a kommentet törlik vagy engem az ismerősök közül. A személyes beszélgetéseket is általában elutasítják.

Mitől lehet ez? Nem vagyok elég "trendi" ahhoz, hogy velem is haverkodjanak? Semmi extra nem látszik rajtam, nem vagyok perverz, nincs gondom a beszéddel, széleskörű érdeklődésem van. Érdekes, hogy több alkalommal is voltam olyan 3 fős társaságban és ebből az egyik tipikusan olyan ember volt, aki a mainstream dolgokat és facebookos poénokat erőltette a beszéd során (átlagos huszonéves emberek)és vele szemben ignoráltak, jóformán kiközösítettek olyan emberek, akik amúgy érett gondolkodásúak.

2013. okt. 18. 05:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy talán az is probléma lehet, hogy sokszor kissé talán erőltetetten próbálom "kiélezni" a témákat és nem bólogatok akkor, ha egy nő mond valamit de én nem értek egyet vele :D (tudjátok, mint azok, akik meghunyászkodnak egy adott helyzetben a nő előtt, pusztán azért mert nővel állnak szemben és így próbálnak meg jó pontokat szerezni - elpapucsosodnak). - lehet, hogy ezért utál a társadalom?
2013. okt. 18. 05:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem is kell trendinek lenni,arra tökéletesen megfelelnek ezek a 20on pár éves szargalacsinok.A virtuális világból meg nem lehet megélni.Ha kiállsz magadért az már jelent valamit,talán van önbizalmad,kiállsz az elveidért.Keress olyat,aki valóban néz valamibe.Talán csak rossz helyen vagy,rossz időben.Mivel foglalkozol egyébként?
2013. okt. 18. 07:33
 3/12 anonim ***** válasza:

" A személyes beszélgetéseket is általában elutasítják."

...beszélgetnék veled?...kíváncsi vagyok rád!...te is?

2013. okt. 18. 07:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kocka vagy, és nincs humorod, nem vagy laza. Én nőként biztos nem nézném le, ha beszólogatnának, bár tény, hogy azér nem vagyok hülye, tehát hozzá tudok szólni témákhoz. Vagy a témáid nem olyanok, amikről szeretnének beszélgetni egyesek. Kb ez lehet.
2013. okt. 18. 08:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is legyél lazább és több, jobb poénokat kell nyomni. És néha azért lehet a nőknek is igazat adni, az nem papucsosodás, ha nekik igazuk van és elismered.

Szóval szerintem Andinak igaza van, és igen, most próbálok nála jó pontot szerezni.:)

2013. okt. 18. 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Már annyi jó pontod van nálam kedves Monti, hogy több száz csillagos ötös jött ki belőle! :-)
2013. okt. 18. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Köszi kedves Andi. Látod kérdező, így kell anti- antiembernek lenni.:)Ha jófejek a csajok és igazuk van, akkor el kell ismerni.:)
2013. okt. 18. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég vonzó tud lenni az érettség és a tapasztalat. :-)
2013. okt. 18. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
:)
2013. okt. 18. 09:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy unalmas vagyok, bár nem tudom mennyivel "izgalmasabbak" a facebookos kliséket pufogtató kortársaim, akik mindig a társaság közepei. Az is igaz, hogy nem vagyok túl laza, nem akarok hülyét csinálni magamból. Kocka nem vagyok, hlye vagyok a számítógépekhez sajnos. Mondjuk nincs is kivel beszélgetnem de ha lenne akkor pl.: szabadidős tevékenységekről tudnék csak beszélgetni meg az ilyen mindennapi dolgokról.

"jobb poénokat kell nyomni."

Én csak morbid vicceket ismerek azokat meg inkább nem erőltetném...

"Ha jófejek a csajok és igazuk van, akkor el kell ismerni.:)"

Igazad van de nagyon irritáló, amikor nincs igaza mégis mindenki bólogat.

2013. okt. 18. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!