Miért vagyok "antiember"?
Rólam annyit kell tudni, hogy gyakorlatilag ugyan olyan vagyok, mint mások. Mégis valamiért egy negatívum vagyok. Velem nem haverkodik senki (nem önsajnálat), nem keresnek, 10 év alatt 1 hívást kaptam a mobilomon (azt is azért, hogy az illető lemondja a találkozót). A közösségi oldalakon is alig van ismerősöm ( nem "ott élek"), ha hozzá szólok valakinek a bejegyzéséhez akkor általában vagy a kommentet törlik vagy engem az ismerősök közül. A személyes beszélgetéseket is általában elutasítják.
Mitől lehet ez? Nem vagyok elég "trendi" ahhoz, hogy velem is haverkodjanak? Semmi extra nem látszik rajtam, nem vagyok perverz, nincs gondom a beszéddel, széleskörű érdeklődésem van. Érdekes, hogy több alkalommal is voltam olyan 3 fős társaságban és ebből az egyik tipikusan olyan ember volt, aki a mainstream dolgokat és facebookos poénokat erőltette a beszéd során (átlagos huszonéves emberek)és vele szemben ignoráltak, jóformán kiközösítettek olyan emberek, akik amúgy érett gondolkodásúak.

" A személyes beszélgetéseket is általában elutasítják."
...beszélgetnék veled?...kíváncsi vagyok rád!...te is?

Szerintem is legyél lazább és több, jobb poénokat kell nyomni. És néha azért lehet a nőknek is igazat adni, az nem papucsosodás, ha nekik igazuk van és elismered.
Szóval szerintem Andinak igaza van, és igen, most próbálok nála jó pontot szerezni.:)

Lehet, hogy unalmas vagyok, bár nem tudom mennyivel "izgalmasabbak" a facebookos kliséket pufogtató kortársaim, akik mindig a társaság közepei. Az is igaz, hogy nem vagyok túl laza, nem akarok hülyét csinálni magamból. Kocka nem vagyok, hlye vagyok a számítógépekhez sajnos. Mondjuk nincs is kivel beszélgetnem de ha lenne akkor pl.: szabadidős tevékenységekről tudnék csak beszélgetni meg az ilyen mindennapi dolgokról.
"jobb poénokat kell nyomni."
Én csak morbid vicceket ismerek azokat meg inkább nem erőltetném...
"Ha jófejek a csajok és igazuk van, akkor el kell ismerni.:)"
Igazad van de nagyon irritáló, amikor nincs igaza mégis mindenki bólogat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!