Mondanátok valami jó témát, amiről beszélgetni, esetleg vitatkozni lehet?
Holnap prezentációt tartanék belőle. Anno olyan lehetőségeket soroltunk fel, mint az abortusz, a rasszizmus, antiszemitizmus, vallás, szekták, öngyilkosság, természetvédelem, éhezés, homoszexualitás, stb. stb..
De én valami különlegesebbet szeretnék vinni, ami nem mindenkinek jutna eszébe. Van ötletetek?

A nyers politikát inkább kihagynám a dologból. :) Gondoltam olyasmire, mint az összeesküvés elméletek, kicsit konkrétabban pedig az az eset, hogy amerika állítólag képes lehallgatni bárki telefonját szerte a világon. Gondoltam még a szenvedélybetegségekre, konkrétabban a játékfüggőségre. A harmadik gondolatom pedig az internethasználaton belül a wareznek, vagy kalózkodásnak nevezett jelenség, azaz hogy mindenki mindent illegálisan tölt le, illetve az ehhez kapcsolódó -számomra ésszerűtlen- megaupload-eset.
Amúgy ez a kannibalizmus is tökre bejön, egyetlen gondom van vele, hogy kb. ha felhoznám, hogy helyes/nem helyes, akkor asszem mindenki egyértelműen azt mondaná, hogy nem, aztán tovább nem nagyon lehet róla vitatkozni. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!