Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mondanátok valami jó témát,...

Mondanátok valami jó témát, amiről beszélgetni, esetleg vitatkozni lehet?

Figyelt kérdés

Holnap prezentációt tartanék belőle. Anno olyan lehetőségeket soroltunk fel, mint az abortusz, a rasszizmus, antiszemitizmus, vallás, szekták, öngyilkosság, természetvédelem, éhezés, homoszexualitás, stb. stb..

De én valami különlegesebbet szeretnék vinni, ami nem mindenkinek jutna eszébe. Van ötletetek?

2013. okt. 17. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyen mondjuk kannibalizmus. Az nem jut eszükbe úgy sem. Jó kis vitatéma, ki hogy szereti, sósan, nyersen vagy csak úgy kisütve natúr..
2013. okt. 17. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobbik vagy MSZP? Ebből jó kis vita alakulhat ki:)
2013. okt. 17. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:

A nyers politikát inkább kihagynám a dologból. :) Gondoltam olyasmire, mint az összeesküvés elméletek, kicsit konkrétabban pedig az az eset, hogy amerika állítólag képes lehallgatni bárki telefonját szerte a világon. Gondoltam még a szenvedélybetegségekre, konkrétabban a játékfüggőségre. A harmadik gondolatom pedig az internethasználaton belül a wareznek, vagy kalózkodásnak nevezett jelenség, azaz hogy mindenki mindent illegálisan tölt le, illetve az ehhez kapcsolódó -számomra ésszerűtlen- megaupload-eset.

Amúgy ez a kannibalizmus is tökre bejön, egyetlen gondom van vele, hogy kb. ha felhoznám, hogy helyes/nem helyes, akkor asszem mindenki egyértelműen azt mondaná, hogy nem, aztán tovább nem nagyon lehet róla vitatkozni. :D

2013. okt. 17. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Pogányság,Sátánizmus elfogadhatósága.
2013. okt. 17. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A 731-es körzet. Hogy a holokausztot miért úgy tanuljuk, mint a világ legundorítóbb művét, mikor a 731-es körzetben zajlott dolgok messzemenően szadista és gusztustalan kategóriába sorolhatóak, ennek ellenére gyanítom fogalmad sincs, hogy mi az (nem a te hibád, általánosságban nem beszélnek róla töri órákon).
2013. okt. 18. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Nahát, ez baromi érdekes.. :O Tényleg nem tudtam róla. Sajna már megtartottam az előadást másból, de ha ezt hamarabb írod, tuti, hogy ezt választom. Mi minden van, amiről az ember nem tud...
2013. okt. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!