Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudtátok, hogy van adományvonal?

Tudtátok, hogy van adományvonal?

Figyelt kérdés
Mindig szerettem volna állatmenhelyeket támogatni, de sajnos még nincs saját bankszámlaszámom, így nem tudtam nekik pénzt utalni. És a közelemben sincs sehol menhely, pedig szívesen vittem volna be pl.tápot. Facebookon találtam az egyik ismerősömnél egy képet, ahol egy állatmenhely kér támogatást, mobilról is hívható adományvonalon. Csak 250 ft! Nagyon megörültem, többször fel is hívtam. Részletesen utánanéztem az állatmenhelyeknek, akinek adományozni lehet. 13600 adományvonal, ott pedig lehet választani több közül is. ( 06, 16, 17, 31, 37, 38, 44, 46, 54, 61, 63, 64, 84 )- ezek mind állatmentők, állatvédők, menhelyek kódjai. Nagyon jó hogy ilyen van. Mióta van ilyen?
2013. okt. 15. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább a gyerekek, az emberek részére kellenének ilyenek.
2013. okt. 15. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:
arra is van. én csak a kutyásokat írtam ki.
2013. okt. 15. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a szomorú, hogy amíg neked levesz 250 Ft-ot, addig ugye ebből lejön a negyede adó, annak a fele a szolgáltatói járulék, és marad 50-100 Ft a menhelynek. És mivel a telefonfeltöltésnél is fizettél adót, ez neked valójában 300 Ft-ba is kerülhetett.
2013. okt. 15. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyit von le. De most 250 ft-ba (ami neked 300 ft) nem haltam bele. Ha legalább 100 ft-ot kapnak, az is segítség.
2013. okt. 15. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!