Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Én vagyok a 2közül az egyik rendező a közelgő sulis színdarabban. Én találtam ki h egy barátnőm játsssza a főszerepet, mert hasonló a karakterük, gondoltam jól fogja majd játszani. Én azért nem vállaltam szerepet, mivel rendezek is, meg igazából nem hittem magamban. Viszont az első próbán kiderült, hogy alány szörnyen játszik és hiba lenne neki adni a szerepet (ugyanakkor ez már végleges-szerű, a szereposztás, nem meghallgatás volt). A rendező-társam szerint is rossz a lány, és mindketten azt akarjuk, hogy én játsszam. Végre legyőzhetném azt a kis önbizalomhiányt, ami elválaszt attól hogy színészkedjek, mert sokak nem értették, miért nem játszok benne. Viszont nem tudom hogy mondjam meg a barátnőmnek (nem a legjobb barátnőm azért, de jóban vagyunk) hogy rossz, és helyette én akarom/fogom játszani. Nagyon megjött a kedvem hozzá, viszont most önző leszek vagy jó fej? Viszont jól tudom, hogy a barátnőm egy hasonló helyzetben magát választaná, mert ilyen, a karakter is totál ilyen, amit játszanunk kell. Ha az életem nézem, hogy most tényleg a színházzl akarok foglalkozni és így elméletben most jófejkedjek vagy hagyjam előre jutni magam, magam választanám, de nem akarom hogy megsértődjön...

16L

2013. okt. 15. 17:45
 1/2 A kérdező kommentje:
+ a rendező-társam is játszik benne
2013. okt. 15. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem négyszemközt beszélnék vele, hanem úgy, hogy ott legyen a másik rendező is, ne gondolja azt, hogy ez az én magánakcióm, amivel meg akarom szerezni a helyét. Legyetek tényszerűek, de ne túl bántóak. Azt nyugodtan meg lehet, mondani, hogy jobbra számítottatok, ezért kapta meg a szerepet, de az alakítása eléggé kilóg a többiek közül.
2013. okt. 16. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!