Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok hazudni, esetleg...

Szoktatok hazudni, esetleg füllentni?

Figyelt kérdés
A füllentéseket is beleszámolva nyilatkozzatok, azt is megírhatjátok, hogy kinek szoktatok, milyen helyzetben. Én pl: ha kényelmetlen kérdéseket tesz fel valaki, aki nem tartozik a közvetlen baráti körömbe egy apró füllentéssel lezárom a témát. De volt már példa mikor a füllentésnél nagyobb horderejű mondat is kicsúszott a számon.
2009. nov. 10. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
ha a helyzet úgy kívánja, hogy egyébként megtudnák, milyen szar alak vagyok, akkor minden további nélkül.
2009. nov. 10. 16:34
 2/8 anonim válasza:
Magam részéről a kegyes hazugságot szoktam időnként alkalmazni.
2009. nov. 10. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Én többet hazudok, mint igazat mondok. Ez gáz? :S
2009. nov. 10. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egész magyarázkodást kell hazudni, hamar zavarba jövök.
2009. nov. 10. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
én sosem hazudok...és tudom mennyire könnyű így élni? :) nincs semmi teher a vállamon, és nem kell azon gondolkodnom,hogy jaj, most mit kéne hazudni, vagy hogy úristen, legutóbb mit hazudtam erről... ha mindig mindenkinek az igazat mondom, eszméletlenül könnyű az életnek ezen része...
2009. nov. 11. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Hazudni sosem. Régen hazudtam, és folyton belesültem, csak a baj volt belőle. Szar alak voltam. Ennek már jópár éve. Azóta egyszer sem hazudtam.

Az egy másik kérdés, ha valamit elhallgattam... de ha rákérdeztek, csakis az igazat!

Igaza van az előttem szólónak: sokkal egyszerűbb ilyen téren boldogulni így. Lehet, h ronda dolog kiderül rólad, de legalább egyenes maradsz ilyen téren. És odafigyelni a sok hazugságra... meg összeegyeztetni... veszélyes játék.

2009. nov. 14. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Dr House is megmondta: MINDENKI HAZUDIK! ha nem is nagyot de kicsitket!
2009. nov. 14. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
hazudni mindenki szokott,ez egy élettani dolog az emberek között.. csak a gyakoriásg nem mindegy,meg az sem,hogy kinek,milyen gyakran,és mit.
2009. nov. 15. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!