Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eljátcottam a rezsipénzt hogy...

Eljátcottam a rezsipénzt hogy mondjam meg anyámnak?

Figyelt kérdés
fel kellet volna adnom a villanyt vizet..stb adott is rá 50 ezret csakhogy én ezt rátettem a magyarok győzelmére hisz nyolc szorosat fizetett volna ha megverik a hollandokat..:(
2013. okt. 12. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Először is megtanulsz írni, hogy legközelebb hihetőbben prezentáld a kamukérdéseidet!
2013. okt. 12. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Anyád sem az eszedért szeret!

Szerintem kérd el azt az 50000Ft-ot Dzsudzsáktól meg a többi milliós fizetéssel megjutalmazott semmire kellő focistától.

Esetleg hátha összedobják neked a facebookon mint a szétvert vonatot.

2013. okt. 12. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
ez kamu
2013. okt. 12. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

juuuj.....

Kettőt jegyezz meg,soha de soha ne fogadj foci terén a magyarokra.Ha még 99% hogy nyernek akkor se.

Kaja/rezsi pénzt soha ne rakj fel szerencse játékra.Bármennyire biztos is az hogy nyersz.

Sajnos ezt elkel mond neki.Vagy kérj kölcsön egy barátodtól,akinek te majd törlesztve megadod.

Utolsó : Hazudd hogy elvesztetted.. mégse fog akkorát csalódni benned anyukád hogy ennyire felelőtlen vagy..

Remélem megtudjátok oldani,sok szerencsét.

2013. okt. 12. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy: kilopták a zsebedből buxáddal-eszeddel együtt!!!!!
2013. okt. 12. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nem lehet igaz, nincs olyan hülye aki 200Ft-nál többet rakott volna tegnap a magyarokra. Ha pedig igaz, akkor meg, meg is érdemled a sorsod, én szeretek fogadni és hajlandó lennék felrakni ekkora összeget de akkor előtte tisztesen utánanéznék a dolgoknak.
2013. okt. 12. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

De bizony sok ilyen hülye van, sőt. Még ez az enyhe eset.

Barátom, anyád elé, aztán őszinte töredelmes vallomás. Különben jön a villanyszerelő, stb. és visszakapcsolni sokkal de sokkal többe kerül.

2013. okt. 12. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!