Hogy lehet valaki álintellektuális?

imitálja
idegen szavakat használ (rosszul), úgy öltözik mint a bölcsészek, lemegy a Sirályba sörözni
"Azonban a sznobságot valaki magára is öltheti, mintegy beleélve magát abba, hogy ő is egy bizonyos csoportba tartozik. Ez a fajta sznob ember olyan stílusjegyeket, világnézetet, életstílust vesz fel, ahova valójában még nem tartozik, és talán soha nem is fog. Ilyen az álintellektuális, vagy az álgazdag ember."
szerencsére én igazi értelmességi vagyok
"szerencsére én igazi értelmességi vagyok"
Ha az vagy, miért a Wikipédiából idézel?

:(
Miért moderálják ki amiben semmi sértő nincs?

Valahogy így.
www.youtube.com/watch?v=3NbEG4Otrlk
Vannak, akik jobban csinálják, de amúgy ugyanitt tartanak agyilag.

Úgy, hogy játssza az eszét és olyan beszédstílust használ, amely megtévesztően intellektuális és mély benyomást kelt, viszont igazából csak egy színlelt eszmefuttatásról van szó, amely felszínességével becsaphatja a hallgatót, a felszín alatt viszont csak egy hamis agytröszt áll, aki élvezi, hogy minél több személyt tévesszen meg és vonzzon a befolyása alá.
Példa: VV Alekosz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!