Szombathelyiek, szerettek ott lakni? Milyen hely az a város?
sztem csöves a varos,le van csövesedve.
Már elnezest.
Egyetemre jártam oda, arra a pár évre jó volt, úgy hogy hazajártam.
Pár éve még elég jó volt, azóta sorra zárnak be a helyek.
Élet nem túl sok van, délután öt óra után minden zárva. Szó szerint értsd.
Havonta egy-két jobb buli, egyébként egy-két közepesen suttyó diszkó, kocsmák egyetemistákkal és alkesz józsibácsikkal.
Munka vagy van, vagy nincs.
A színház elég jó.
Maga a város barátságos de dögunalom egy idő után.
Egy kicsit tényleg uncsi (vasárnaponként kb. mintha kihalt lenne:D), de én szeretem, hogy ilyen nyugodt kis városka.:)
Más várossal nem nagyon tudom összehasonlítani, mert hosszabb ideig nem laktam még sehol máshol.
16/L
remèlem azt is tudjátok miért zár be minden 5 kor
ausztria ott van egy köpésre és probálják követni az ő példjukat
ausztriába péntek délutántol nincs élet hétfő reggelig
amugy meg hidjètek el hogy az egyik legjobb hely oda jártam egyetemre most pedig itt lakom
nekem egyeltalán nem unalmas laktam 2 évig győrbe ami nem jött be egyeltalán
aztán laktam 5 évet veszprémbe majd 1-1 évet kaposváron és pécsen
letelepedtem itt szombathelyen most pedig boldogan élek itt a családommal együtt
higgyétek el az egyik legjobb város az országba szhely
Én itt születtem és azóta is itt élek, néha tényleg lehetne pezsgőbb,de alapjában véve jobb, mint egy túlzsúfolt város, vagy egy élettelen község. Ismerősök voltak nálunk pár napot nekik nagyon tetszett azt mondták itt zajlik az élet, náluk Győrben nincs hova elmenni, erre mondtam én ezt pont fordítva érzem, és ez azért lehet mivel mi már a saját környezetünket megszoktuk nekünk az hétköznapi (unalmas), de ha máshova megyünk akkor az újdonság varázsa üde és pezsgő.
Ha valahova szeretnénk a barátokkal beülni, vagy valamit szórakozni, kikapcsolódni, akkor van rá lehetőség csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!