Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez a könyv?

Szerintetek milyen ez a könyv?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz a vőlegényem születésnapja,és szeretnék neki venni egy könyvet.

Irwin Shaw-Oroszlánkölykök.

Szerintetek milyen ez a könyv,és hol tudnám (3800) Ennél sokkal olcsóbban beszerezni? vagy tudnátok ajánlani valami olcsóbbat,de jót? ( valami 2világháborús,izgalmas törénet)

Köszönöm szépen

2013. okt. 8. 01:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szereti a II. világháborús történeteket akkor nagyon jó választás az Oroszlánkölykök című könyv. Régen olvastam, tetszett nagyon.

Amit még ajánlani tudok, az a

Leon Uris- Meghalsz tengerész (ez a könyv fiatal katonákról szól akiket tengerészgyalogosnak képeznek ki a II. világháborúban. A kiképzésük, bevetésükről szól)

Ajánlom még

Stephen E. Ambrose - Az elit alakulat

A 101. légideszant-hadosztály 506. ejtőernyős ezredről szól. Sorozatban már lement, és az is jó, de a könyv jobb.

vagy

Hugh Ambrose - The Pacific, a hős alakulat

ez is volt sorozatban, de könyvben nem lehet letenni..

Vagy

Robert Merle- 2 nap az élet.

Engem ez a könyv is nagyon megfogott..

2013. okt. 8. 02:45
 2/4 anonim válasza:

Eric Knight: Légy hű magadhoz

II. világháború

nagyon, nagyon szép

Nem pont a fronton játszódik, inkább csak mesél róla. Megrázó volt olvasni.

Mottó: Légy hű magadhoz/Így, mint napra éj következik/ hogy ál máshoz se léssz/ Isten veled: áldásom/ ezt érlelje meg majd

2013. okt. 8. 05:04
 3/4 A kérdező kommentje:
sziaa. Köszi a válaszokat. nem tudod,hogy ezek a könyvek mennyibe kerülnek,hol tudom beszerezni őket? köszi
2013. okt. 8. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:

itt online megvásárolhatod őket.

[link]

vannak antikváriumok is, oda is be lehet nézni

2013. okt. 8. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!