17/f Öngyilkosság gondolat, szociális élet, család stb?
17éves fiú vagyok.. azthiszem/tudom, hogy a velem egy idős srácoknak sokkal kevesebb gondjuk van.
Kezdem..
Elsősorban a család.. apukám sokat iszik méghozzá gyógyszerre.. nem is akármienre.. Sanax (nyugtató) majdnem a legnagyobbra.. orvosa egy vén ********* aki csak felírja neki.. hiába próbáltam vele beszélni nem hallgat se rám se senki másra. sajnos ő olyan, hogy csak akkor veszi észre, hogy gond van amikor érzi hogy valami nem kóser..
anyukámnak pajzsmirigyével van gond, egész nap dolgozik, alig látom.. sajnálom őt, hogy ilyen férje van :(..
iskola... most váltottam osztályt de még mindig görcsöl a hasam az idegességtől minden szünetben, mert félek hogy a régi osztályommal összetalálkozok (tudni illik nincs saját terme az osztályoknak hanem vándorolnak.) 2 emberrel van bajom.. mindig belémkötnek megaláznak mindenki előtt a folyosón (legalábbis ettől félek de már volt rá példa) mikor a régi osztályba voltam mindenki velem kötekeedett.
sajnos túlsúlyos is vagyok :S
középsuli első osztályban nemvoltam se elhízva, nemvoltam ilyen se, nem féltem semmitől de most... ugy érzem teljesen megkeserítette az a 2 ember az életem..
kisvárosban van az iskola, délután amig el nem indul a busz sokszor találkozok velük összea akkor is belémkötnek... de eltértem a témától..
annyi a lényeg, hogy nincs semennyi önbizalmam, ugyérzem nincs lelki erőm fogyózni mert még 2 évig ugy is szopok, nőzni nemtudok mert csak beégetnének ezek előtte.. :(
szociális élet..
testsúlyom miatt nem vagyok önmagam.. valódi énem fiú létemre szép ruhákat venne fel, szeretem ha jól áll rajtam a ruha, szeretem ha a nők rámköszönnek az utcán mert helyes vagyok (mikor elsős voltam előfordult sokszor :)) szeretnék nyáron strandra járni, mint minden normális velem egy korú... :(
Tippeket szivesen várok! Előre is köszönöm!
tényleg ne sírjál hanem minden nap járj futni, hetente növeljed a távot. ha már megy a 3-4km/alkalom megállás nélkül kezdj el gyúrni. és tanulj tanulj tanulj, ülj első padba, próbálj tanárok kedvence lenni a jobb jegyek érdekében. a többieket fosd le.
FOGYJÁL LE
Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon hasznosak voltak számomra. Pár embernek ment a PM!
Köszönöm még1x.
az öngyilkosságot feljetsd el :) mindenképp. a mozgás jót fog tenni: fuss, közben kiadhatod a dühödet, bokszolj, ami erősít, és találd meg a neked való sportot. ne félj barátokat keresni, mert pár igaz barát drasztikus változtatásokat érhet el az életedben =)
gondolj arra, hogy mennyien sírnának, éreznék magukat borzalmsan ha meghalnál, és hány súlyos beteg cserélne veled helyet, mert nekik mindig küzdeniük kell...az életükért, amit te épp el szeretnél magadtól dobni.
próbálj optimista lenni, vedd észre a legapróbb örömöket, pozitívumokat az életben, és adj hálát, hogy nem éhezel, nem kell minden nap kemény munkát végezned...és nem kell, hogy küzdj az életedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!