Milyen egy kollégium? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Kollégiumos akarok lenni és kíváncsi vagyok hogy milyen. Vannak itt kollégisták? :D2013. szept. 28. 21:18
1/7 anonim válasza:
Voltam csak bizonyos okok miatt abba hagytam a miénk ku*va jó volt :D Este szórakoztunk nem kellett korán kelni voltak gépek meg volt a hangulat napközbe leugrottunk a boltba a suli konditermét használhattuk kedvünk szerint fas*za programok és rengeteg szórakozás :D Idén lehet, hogy vissza megyek.
2/7 anonim válasza:
1 vagyok viszont ezt kollégiuma válogatja. :P
3/7 anonim válasza:
kolis vagyok :D ha a kaja nem lenne szar nálunk még jobban szeretném :D de így is nagyon faxa :D egész nap haverokkal hüjülünk a várost járjuk és persze tanulunk :D nem hagynám ott semmiért :D
4/7 Pain for Pleasure 

válasza:

Én nagyon szerettem az lenni, nyáron már alig vártam, hogy vissza mehessek. :D Az első év volt szar, mert hülye szobatársaim voltak, utána viszont jó volt.
Hiányoznak azok az évek.
5/7 anonim 

válasza:

Voltam 14 éve.Az első 2-3 hónapban nagyon utáltam,minden nap piszkáltak a szobatársak,nem jöttem ki velük.Aztán egy másik szobába kerültem,ahol szinte mindenki haver lett.Egy év múlva már azokat is bírtam,akiket addig utáltam,és akik azelőtt piszkáltak.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó :)
2013. szept. 28. 21:28
7/7 anonim válasza:
Kissé mást mint otthon :) először nagyon furcsa volt, aludni se tudtam, a kaja szar, és hosszú a tanulószoba... :D de később kezdtem magam jól érezni és minden ok lett, a tanárok jófejek amúgy, nincs nagy szigorúság. van sok hátránya de előnye is, szerintem a legszebb évek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!