Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova utazzak októberben? (...

Hova utazzak októberben? ( részletesen lent )

Figyelt kérdés
Tanácsokat illetve tippeket szeretnék tőletek kérni. A legjobb barátommal szeretnék elutazni 3 nap két éjszakára. Max költségvetés fejenként 250e forint. Ti mit ajánlanátok? Olyan helyet preferálnánk, ahol vannak szép lányok, és van éjszakai élet. A látványosságok annyira nem fontosak, inkább a szórakozáson lenne a hangsúly. Meleg tegnerpartos hely pluszpont. Előre köszönöm a segítséget

2013. szept. 27. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Brazília Rio de Janeiro
2013. szept. 27. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de ez nem volt valami hasznos válasz
2013. szept. 28. 11:08
 3/5 anonim válasza:

Én Horvátországot ajánlanám. Kempingbe mehettek, ami olcsóbb, pl egy lakókocsiban, ami nem is igénytelen, és jó az ára is. Mi régebben tengerre néző lakókocsiban voltunk. Jó volt, csak hátránya volt, hogy közös zuhany, meg közös az illemhelység is. Viszont szerintem fél millióból tellik bungallowra is. Meleg,homokos part, viszont MINDENKÉPP vigyetek papucsot (vízbe) és a kijelölt helyen fürödjetek. (a tengeri sün, az nem kedves). Ha kocsival mentek, akkor szerintem 20-30E ft-ból ki is jöttök, viszont vigyázzatok, mert nem mindegyik tud magyarúl, és a mutogatás hááát.... az rosszabb.

De melette egzotikus, és jó 8)

Remélem tudtam segíteni!

2013. szept. 28. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
ez nagyon kedves kifejtős válasz volt , köszönöm szépen :) De nem lesz már ott is hűvös októberben ? Én Mallorcára gondoltam még meg Máltára. Azokról van tapasztalat ? :)
2013. szept. 28. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mallorca sztem nem akkor durranás. Barcelona érdekes lehet, vagy kisebb költségvetésben Krk szigete, vagy bármelyik Horvát sziget.
2013. okt. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!