Elvesztettem az állásomat, mert a munkáltatóm kivonult az országból. Ki milyen szalagot rak ki az autójára és ki ír nekem alá petíciót? Ha begyűjtök 250. 000 aláírást, akkor vajon visszavonják a döntésüket?
én is elvesztettem már év elején, de attól még elég hülye mentalitás az hogy dögöljön meg, aki most veszítette el, mert velem se törődik senki. :)
de egyébként a rádiós petíció nem a staff munkahelyeiről szól, hanem magáról a rádiókról, zenékről, arculatról, ilyesmiről. azt hiányolják az emberek, senki sem a műsorvezetők megélhetésén kesereg.
Vegyétek már észre az iróniát...
A kérdezőnek: őszintén remélem, hogy hamarosan találsz állást.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:13
köszi :)
már kezdtem kételkedni, hogy nem veszi senki az adást :)
Hány ember hallgatta rendszeresen ezeket a rádiókat? A Slágert és a Danubiust. Hát bizony elég sok!
Azért nem tudom mi ebbe neked a meglepő vagy zavaró, hogy ez a sok százezer ember valahogy ki akarja fejezni a nemtetszését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!