Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyit keres kb. egy óvónő?

Mennyit keres kb. egy óvónő?

Figyelt kérdés
Még csak 14 éves leszek,de most vagyok a pályaválasztásnál,és mindenképpen óvónő szeretnék lenni,mert imádom a gyerekeket! Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 18. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem, hogy 13 évesen már főiskolára mennél :DD (ergo nem pályaválasztás előtt állsz babám)

Attól még, hogy jövőre mész majd gimibe/szakközépbe, nem jelenti azt, hogy már most el kellene döntened, hogy mivel szeretnél foglalkozni.

Egyébként elég keveset, úgy tudom, olyan 80-100 ezer forint között kb.

2013. szept. 18. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Mikorra elvégzed az óvónőképző főiskolát,akkorra már olyan 180-240 ezer Ft körül fognak keresni:))

(Bár egy kiló kenyér is lesz vagy 600 Ft)

2013. szept. 18. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Kb. kihalasos alapon lehet elhelyezkedni ma ovonokent, szoval van ra eselyed, hogy 20-30k munkanelkeli segelyt kapj utcasepresert.
2013. szept. 18. 16:14
 4/4 anonim válasza:

Vannak magánóvodák, és ameddig fiatal vagy au-pairkedhetsz is, ezekkel jobban lehet keresni, de az tény, hogy az állami alkalmazásban állók marha keveset keresnek, tehát emellé még kikupálhatnád magad a témából, indíthatnál blogot róla, írhatnál könyvet, szóval ha mindenképpen ezt választanád, érdemes ehhez kapcoslódó kiegészítő jövedelemforrásra is gondolni.

Szerintem tök jó, hogy már ennyi idősen foglalkoztat, hogy mi legyél. Sosem korai azzal foglalkoz7ni, amit szívesen csinálnál.

2013. szept. 22. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!