Kedves Fiatalok! Milyen irányzatok vannak mostanában? Léteznek még emósok, gótok, deszkások, stb?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy jelenleg milyen irányzatok léteznek, mik az ismertetőjegyeik, milyen zenéket hallgatnak, egyéb jellemzők. Én már vén vagyok, a rocker időkben leragadtam, szóval szeretnék egy kis felvilágosítást, mert eléggé le vagyok maradva, ahogy a mai tizenéveseket nézem....2013. szept. 16. 15:48
11/13 zsofi.lili válasza:
Vanna rockerek meg páwák meg rivancok meg emo-k én is az vagyok lehet hogy van valamilyen úgy mond "trend" (az emo az nem trend :) ) amit követ legalább egy ember lehet hogy nem pont Magyarországon lehet hogy Angliában vagy Németben :)
12/13 anonim válasza:
az emok nem haltak ki csak a pozerekk tűntek el és maradtak meg az igaziak és nem-nem vágjuk az ereinket csak kicsit érzékenyebbek vagyunk. és van egy kisebb ám nem annyira ismert még csak fel fel tűnő Visuál-kei stílusu zene aminek már rajongói oldalai is lettek stb. De ez még magyarórszágon új
13/13 anonim válasza:
Hát én emo és rocker keveréke vok! Nem is tom! De ezek elég kihalltak!
Ink mostanába oanok vannak akik 17 évesnek gondolják magukat amikor 13 -k ! Persze tom h vannak kivételek pl.én !!
A sulinkba pl. 4 csoport van! 1.: glamourok : őnekik mind1 h mi van rajtuk csak legyen csajos/menő és ne legyen gyerekes.
2:plázapiccsek: mini testhez álló ruhák folytonos nyafogás
3:hippi meg skinhead keveréke: ők sokat lógnak eggyüt sutyó után elég összetartóak! Színes hippi ruhák és skinheades bakkik meg sötétzöld cuccok a jellemzőek! Nem mindenkit engednek be a társaságukba!
4: kiegészítők: azok a ddiákok akik stilusából kevés van a suliba pl. Emók, rockerek bár ők gyarapodnak, alterosok,hippik, bmx-esek , monsterivászok ( ők energiaital függők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!