Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A VIII. kerületnek melyik...

A VIII. kerületnek melyik része a "legkeményebb" és miért?

Figyelt kérdés

-Orczy tér

-Kálvária tér

-Diószeghy utca

-Magdolna utca

-Mátyás tér

-Teleki tér

-egyéb

2013. szept. 15. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A számzáras táska az hülyeség. Még feltűnőbb, hogy nagy értéket, feltételezhetően milliókat hurcolsz benne. Kitépik az egészet a kezedből és elfutnak vele.

Legjobb, ha az értékek (iratok, bankkártya, pénz) "rajtad" van, tehát a kabát belső, cipzáras zsebében vagy a pulóver alatt a nyakadban.

Külső kis pénztárcában lehet valami kis apró, pár száz forint, ha követelik a pénzt, tudj adni valamit.

2013. szept. 22. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Érdekes én nap mint nap utazom a 24 esen és még csak 1 ici pici incidensem sem volt...
2013. szept. 26. 09:04
 13/13 anonim válasza:
Szerintem a leggázosabb járat a 9 és a 99 busz. A minap a párom utazott a 9es buszon délután, hát jó hogy előre szállt, mert hátul már ment a dulakodás. Sokat jártam ezzel a járattal, és hát láttam én már ott mindent. 2x zsebelési kísérlete, italozást és dohányzást a busz hátuljában - pedig nem este utaztam rajta, sőt volt hogy a Koszorú utca környékén lévő azt hiszem Tisza kocsmából egy fiatal, nem az idén barnult srác jött ki vérző oldallal, megszúrták. 20 éve gyermekként ott nőttem fel, de akkor még nem volt ennyire veszélyes! Talán még a Horváth Mihály tér környékét is gázosnak mondanám!
2013. okt. 5. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!