Miért van sokkal több férfi hajléktalan, mint nő?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 16:29
11/11 anonim válasza:
Ha egy nőnek pl. van már gyereke, akkor ő a gyerekei miatt is harcol tovább, nem is önmagáért, hanem hogy a gyerekeknek legyen mit enni miből öltözködni, ez valahogy nem is feltétlenül tudatos, hanem ösztön is. Férfiak ritkábban maradnak egyedül gyerekkel nehéz helyzetben. Egyedül meg nem nagyon lát célt, önmagáért meg nem biztos, hogy az ember hajlandó harcolni, amikor már minden mindegy. A gyerekek adnak egy célt, hogy nekik jobb legyen. Amúgy biztos férfiak is harcolnak, ha van kiért, miért, de önmagáért a lecsúszott ember nem szokott, a nő se, ha csak egyedül van. Én ezt figyeltem meg, találkoztam több gyerekes anyukával, aki a Fedél nélkül újságot árusította. Nem önmagáért, a gyerekeiért küzdött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!