Mit szóltok a tatai ékszerrabláshoz? Azért az ilyen fokú szervezettség ellen már nem igazán tud lépni a rendőrség, nem?
Vagy ti hogy látjátok?
Mert nekem ez tipikusan úgy jön le, hogy hatalmas mellénnyel vannak, amikor leadják minden híradóban, hogy a TEK gyorsreagálású egységeivel bravúros gyorsasággal és szakszerűséggel elkapták Gazsit, aki pár napja lenyúlta Mari néni biciklijét, és sőt fény derült arra is, hogy még egy másikat is lenyúlt korábban, aztán jönnek a sajtótájékoztatók, hogy lám véget vetettek itt a biciklilopós alvilágnak.
Na de az ilyen jól megszervezett cselekmények ellen nem tudnak fellépni, pontosabban teljesen tehetetlenek és töketlenek. most nem???
Hát most hol volt a TEK ? Miért nem úsztak utánuk a Dunában, ha már állítólag annyira fa.alegények? Meg hol volt a Dunán a vizirendészet (azon a dunaalmási szakaszon amúgy pont van is cirkáló motorcsónakos rendőr mindkét országtól)?
Meg hol van a nagy európai bűnüldözési együttműködés?
Hát amíg Tatáról kiszirénázgattak Dunaalmásra, már csak tudtak volna keríteni egy helikoptert, meg lebeszélni a vizi egységekkel, na de még arra is volt idejük a rablóknak, hogy felgyújtsanak mindent.
Hááá mi van itt kérem?
Vélemények?
ezeket a rabkokat mar nem kapjak el
mivel lathatoan nyomot sem hagytak.maguknutan
ugyesen megtervezett rablas volt ez
es ugye nem aumz elso
50 kg arany meg szep fogas am
gondtalan elet ,,,
a tendorseg sztem tehetetlen
igen, ez tényleg mesterien, már filmbe illően le volt szervezve. és sztem se kapják el ezeket az életben ...
Elég magas szintű észmunka van mögötte, és vagy helybéliek vagy nagyon feltérképezték a környéket, ugyanis pontosan kiválasztottak egy olyan körzetet, ahol igazából alig volt esélyük a lebukásra. Tatán rabolnak, és ha innen a Duna felé húznak el azonnal, egészen Nyergesújfaluig nincs egyetlen rendőrség se, ott is azt hiszem összesen 2 autójuk van. Ez a szakasz viszont kb 40-45 km ...
Oké, nincsenek felkészülve, na de észben se bővelkednek, mert ahogy írtam az előbb is, pont ezen a szakaszon 2 db állandó cirkáló is van a Dunán (Komarno parancsnokságról úgy tudom kapásból 2 db vizirendőr motoros járkál le-föl). Tehát ezt így konkrétan nem értem, hiszen tán rádión oda szólni, az mégse igényelt volna akkora felkészülést. Sőt sztem ezt az egy tényezőt kifelejtették a számításból a rablók, mert ezen azért megcsúszhattak volna ... De nem :D
Viszont ami szomorú, h pont mivel nem tudnak mit kezdeni a komolyabban szervezett ügyekkel, ugye a legkisebb baromságokat nagyítják fel, és azokon aztán jól elverik a port, h a statisztika fényes legyen.
Néha már tényleg nevetnem kell, amikor látok olyan híradást, hogy a TEK nagy erőkkel kiment az "igen veszélyes" 60 éves, kövérségétől menni is alig tudó (nemhogy elfutni) bűnözőhöz, aki nem fizette meg a 100 l pálinka főzéséből származó jövedéki adót vagy éppen hamis mosóporokat találtak nála, az meg álmából felriadva, azt se tudja, egyáltalán mi a frászért vannak ott. És persze ezt aztán úgy tudják tálalni, hogy na most kérem, leszámoltak az alvilággal.
Szal valami nagyon nem oké itt, de hát ... ez van. Csak hangsúlyozom, h vannak ennek hátulütői, de egy biztos: szomorúan nevetséges az egész magyar helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!