Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hogyan tehetném...

Mit csináljak? Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, ő lány én pedig fiú vagyok. A barátnőmmel (nem járok vele) eddig nagyon jó viszonyunk volt, és a barátnői azt tervelték ki hogy próbára tesznek hogy mennyire bízhatnak meg bennem. És én ezen a próbán nem álltam jót, mert a barátnőmnek van egy ilyen ellensége akit nem bír, én viszont igen. A barátnőinek a kis tervük az volt hogy azt kell hazudnunk mindenkinek hogy én a barátnőmmel járok. Én ezt a barátnőm ellenségének elmondtam, mert én nagyon megbízok benne. A többiek meg megtudták hogy nem hazudtam a barátnőm ellenségének. Most mindenki haragszik rám, mit tegyek?
2013. szept. 7. 01:24
 1/3 anonim ***** válasza:
hagyd a pics-ba a kis kavaró libákat, és keress egy normális lányt.
2013. szept. 7. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról.
2013. szept. 7. 07:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a hibás hanem azok akik szeretnek kavarni-- Te semmit ne tegyél- sőt Te sértődj inkább meg!-- majd ők fognak hozzád sompolyogni. - Ellenség- nem ellenség- ezek olyan butaságok-- választanod kellene vagy a barátod vagy a barátnőd-- de a kettő nem egyeztethető össze te nálad, ez képtelenség-- miképp nézel egyik szemébe akkor, ha utána tudod, hogy a másikkal fogsz haverkodni.

Pl ha az egyikkel mész az utcán és szembe jön a másik akkor mit csinálsz behunyod a szemedet?

ez olyasmi amit régen egy rokonom csinált-- szeretlek nővérem mondta, amikor zárt rokoni találkozás volt lakásban.

aztán amikor az utcán futottak össze ez a kedves hugica átment a túloldalra és elfordította a fejét-- "nem is látlak", csak ne kelljen köszönni a nyílt utcán! (a 1950 években- Mert akkor megharagudna rá a párt és kirekesztené.)

szóval valami hasonló helyzetbe hoztad magad-- "nem lehet két egymásnak ellentétes helyre egyszerre vigyorogni, mert az egyik vagy mindkettő oda fagyassza a képedre a vigyort"

2013. szept. 7. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!