Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » úúútálom magyarországot....

úúútálom magyarországot. Szerintetek ha kimegyek lakni tényleg meg fognak vetni ezért? H a szülőföldem utálom? Ezt mondogatja az apám.

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 20:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%

Olyan kis nyomik vagytok mind... Mindenki itt siránkozik, hogy desz*razország, megyek innen el, satöbbi. Aztán kimész, és két nap múlva visszajössz - mert bár jól keresnél, azért arrébb is kell raknod valamit. Székben ülve, malmozásból nem fog az öledbe esni semmi.

A másik véglet a hungaristák, akik eszeveszett módon hangoztatják "Vesszen Trianon!" kezdetű ócska és lejárt szövegüket. Ők azok, akik a történelem szerint élnek, a múltban, és képtelenek előrébb mozdulni. Olyanok, mintha elvinnéd autószerelőhöz a kocsidat, aki megállapítaná, hogy hengerfejes - mire te otthagyod, pár nap múlva visszatérsz, gondolván az autód már gurulóképes, de nem!, a szerelő még mindig csak áll, és mondogatja, hogy hengerfejes, ahelyett, hogy nekifogna a javításnak.

Hungaristák, nagymagyarok, nacionalisták, vagy bárkik vagytok! Felfogtuk, hogy sz*r az ország, Trianon megtörtént, Magyarország úgy néz ki, ahogy, és igen, darabokra van esve... De a siránkozás és cigányozás-zsidózás-trianonozás helyett nem lenne már itt az ideje belekezdeni a széthullott darabok összerakásába? Míg ti ugattatok, acsarogtatok és álmodoztatok, addig sokan (köztük én is) megcsinálta a sorsát, és most jól él - Magyarországon, a nulláról indulva. Ne legyetek már ilyen szerencsétlenek, tessék talpraállni, és ne a múltban, hanem a jelenben élni!

2013. szept. 6. 11:02
 22/29 anonim válasza:

Tanulj nyelveket, illemet, önalázatot, céltudatos szakmát, és lécelj le!

Németül tudsz? -> Német o / Ausztria / Svájc

Angolul tudsz? -> Anglia

Spanyolul tudsz -> ott pont rosszabb a helyzet mint itt.

Fletó is megmondta: "El lehet menni" (ha elég ügyes vagy)

2013. szept. 6. 14:23
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Gondold el, hogy itt mennyire utálják a nem magyarokat.

Azt fogod kapni kint is.

2013. szept. 6. 17:10
 24/29 anonim ***** válasza:

én egyet értek veled énis utálom, mert ha nem szeretem azt ahol születtem akkor hazaáruló utolsó senki vagyok.

de arról hogy hova születsz nem tehetsz, lehetne sokkal rosszabb is de jobb is.

miért baj az ha valaki jobb vagy legalább más helyre aakr menni, világot látni vagy bármit ha van rá lehetőség.

szerintem jobb lenne ha kint utálnának azért amiért bevándorló vagyok minthogy itt utáljanak azért amiért hazaáruló, mert arról hogy kimegyek legalább én döntöttem és jogosan utálnak miatta.

bár én nem értem ezt a nemzet dolgot hogy miért jó egy nemzet tagjainak múltbéli dolgok miatt más nemzet felekezet vagy egyéb csoportosulás tagjait utálni.

mert még ha családon belül árt neked egy felekezet vagy kissebbség tagja akkor is azokat utálni akik ártottak a hozzátartozóidnak azt megértem.de azt hogy egy 300 kmre lakó nénit ha megvernek a cigányok akkor nekem a szomszéd cigányt aki nem tett semmit ellenem miért kellene utálnom azt nem értem.

2013. szept. 14. 04:22
 25/29 anonim válasza:
Én is utálom! És néhányan igen meg fognak vetni de ne törődj vele!! A lényeg hogy tanulj nyelvet és menj az ajtó nyitva áll! Én svédül fogok jövőhéttől tanulni és néhány éven belül elhúzok innen. Idegengyűlölők mindenhol vannak és lesznek is itt is vannak nem is kevés számban hozzáteszem. Csak úgy kíváncsiságból a magyarországpártiaktól mi a jó ebben az országban mert én nem tudok semmit!
2013. okt. 2. 22:06
 26/29 anonim ***** válasza:
Tipikus proli mentalitás! :)
2013. nov. 4. 17:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
csak azok mondják ezt, akik azt hiszik, mindenhol úgy gondolkodnak, mint Magyarországon... az idegengyűlölet az magyar sajátosság, ha te elmész más országba külföldiként, nem fognak utálni, nem bánnak veled úgy, mint itt a magyarok a külföldiekkel...a legtöbb ország barátságos és befogadó, az embert nézik, nem azt, hogy honnan jött...
2013. nov. 5. 19:01
 28/29 anonim ***** válasza:
Primitív, bunkó, fejlettlen, náci, fasiszta ország, én is utálok itt élni
2016. okt. 24. 22:36
 29/29 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal hogy ki mit mond. Azért mert Magyarországon születtél amit nem te választottál ezért sem vagy köteles itt is élni. Jól teszed hogy kimész külföldre. Szégyelje meg magát a kormány hogy itthon nem engedi élni az embereket.
2017. febr. 14. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!