Tudnátok segíteni? Nem tudom eldönteni, Madách vagy Leövey?
Szóval most megyek nyolcadikba és nem tudom, hogy melyik sulit jelöljem meg elsőként. Egész jó tanuló vagyok, eddig kitűnő voltam kivéve most, hetedikbe (volt 3 négyesem év végén). Nyár végén arra gondoltam, hogy a Madáchba megyek, mert iszonyúan közel van meg nem hallottam róla rosszakat. Viszont most mondta a nővérem, aki a Leövey-be jár, hogy az is nagyon jó suli és akkor arra is gondoltam. Szóval mondanátok/mesélnétek valamit a 2 suliról? Előre is köszi! :)
Ja, és ha ez fontos akkor Angol-Oroszra szeretnék menni.
Szia!
Én mindenképpen a Madách mellett vagyok. Lányom és az unokanővére is oda jár és csak jót mondhatok róla.
Lányom most kezdte a második évét, idén veszi fel az oroszt második idegen nyelvként (az első az angol neki is).
Tapasztalataim alapján semmi negatívumot nem tudnék mondani a suliról. Ha van kérdésed, írj nyugodtan!
én madáchos vagyok.
én speciel utálom a sulit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!