Hogyan kell moly.hu-n?

Figyelt kérdés
hogy kell moly.hu segítségével publikálni facebookon, hogy éppen mit olvasok?

2013. szept. 1. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Regisztrálsz, majd belépsz a moly.hu-ra.

A kezdőoldal fejlécében ráviszed az egeret a profilodrBemész a profilodra, akkor legördül egy lista, a legalsó a "Beállítások". Ebben tudod szerkeszteni a profilodat és ebben tudod társítani a facebook profiloddal.

Ha ez megvan, akkor visszamész a fejlécbe, a zöld pluszjel alatt legördülő listából kiválasztod az "Új olvasmányt", és elkezded beírni a szerzőt, vagy a címet, vagy valami töredéket belőle. Ha szerepel a könyv az adatbázisban, akkor fel fogja kínálni, ha nem akkor az "Új könyvek" menüben te is hozzáadhatod, de ekkor várni kell egy pár napot, mire megerősítik.

Ha az Új olvasmánynál valami nem érthető, akkor szólj.

2013. szept. 1. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
* ráviszed az egeret a "Profilom"-ra.
2013. szept. 1. 12:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Hozzá adtam a profilomat, meg új olvasmányként is felvettem a könyvet.. És rányomtam a hozzáadásra.. De valamiért mégsem jelenik meg..
2013. szept. 1. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha hozzáadtad, akkor ezt kell látnod:

[link]

Pontosabban ez lesz a vége.

Első lépésként tedd bele a pipát a facebook mellé, ha nincs ott. Piros körrel jelöltem, meg egy zöld egyessel. (Én kivettem, mert nem akarok most élesben semmit

csinálni.)

Második lépés a fogaskerék vagy mi. Kattints rá, akkor jön fel ez az ablak, ami már a képen ott van.

Harmadjára nyomj rá a mentésre.

2013. szept. 1. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem ez az jelenik meg mint amit a válaszoló bescannelt :O
2014. okt. 3. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
ezaz= nem az
2014. okt. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!