Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy Bartos CS....

Az igaz, hogy Bartos CS. István meghalt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 11:46
 1/5 BringaManó ***** válasza:
2013. szept. 1. 12:26
 2/5 BringaManó ***** válasza:

OK, tudom, hogy az 2011-es videó, csak ez a "hivatalos" válasz az ilyen kérdésre. :-)

Egyébként meg tessék az oldalát olvasgatni, hogy tanuljatok:

[link]

De a Wiki sem írja, hogy elhunyt volna:

[link]

2013. szept. 1. 12:31
 3/5 anonim válasza:
nem,nem igaz. Bartos él. Múltkor láttam róla egy videót hogy Székesfehérváron sétálgat este és vmi köcsögök röhögnek a háttérben...de Bartosnak nem volt nagy kedve beszélgetni velük,gondolom mert látta rajtuk hogy idióták és csak hülyét akarnak csinálni belőle. Sztm Bartosnak elege van a hülye szerkesztőkből és visszavonult vagy vmi. Nem annyira hülye az az ember mint ahogy látszik. Én olvastam a 10-12 évvel ezelőtti írásait és 1 értelmes ember volt,akkoriban nem ivott. Lehet most is próbál kimászni a sz.rból. Aztán lehet tévedek és csak túl részeg ahhoz hogy videót lehessen késziteni vele.
2013. szept. 5. 21:10
 4/5 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ROAELGrsEUE itt van.

Előző voltam. Na ennyi. KONEC

2013. szept. 5. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Megint a halálhírét keltik... Piscatel sem tudja még a választ.

[link]

2018. febr. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!