Mi volt a legönzetlenebb dolog, amit értetek tett valaki?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 11:10
11/11 anonim válasza:
Párom sok mindent tett értem. A legnagyobb dolog az volt, hogy befogadott magához, amikor nagyon tarthatatlan volt a viszonyom a szüleimmel (már ha lehet őket annak nevezni).
Kisebb dolgokból meg az maradt meg, hogy Olaszországban egy ilyen állathorgászós automatából akartam kihalászni egy nagyon aranyos plüsskutyát kiskoromban, sokadjára nem sikerült, erre a játéktermes srác, akié volt a cucc, amikor kiment, hogy megigazítsa a kutyákat, odaadta az egyiket nekem. Még mindig megvan a kutya, és ezt nagyon kedves gesztusnak tartom, mert nem volt neki kötelező, meg a saját boltját rontotta ezzel, mégis "megsajnált", hogy annyi pénzt bedobtam, és nem sikerült, hogy odaadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!