Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vidékről költözés Budapestre?

Vidékről költözés Budapestre?

Figyelt kérdés

Aki vidékről költözött fel Budapestre, hogy kezdett neki?

Tehát hogy zajlott az egész?

Albérlet keresés-állás keresés stb stb

Én is majd a késöbbiekben szeretnék pestre költözni de nemtudom hogy kellene neki kezdeni!

Talán először albérletet kellene találni, utána munkát?

Köszi aki elmeséli a történetét! :)

2009. okt. 31. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Először munka kell. Én tanulok ugyan, de egy dolgozó barátnőm felhoztam. Neki szerencséje volt, mert az első interjúja sikeres lett. Albérlet tényleg rengeteg van, azon nem kell parázni :)

Fontos tudni, hogy Pesten lényegesen megnövekedett kiadásokkal számolhatsz: csak az albérlet 35-50 ezer egy hónapban, és hözel 10 ezer a bérlet, ami nélkül mozdulni sem tudsz. Érdemes végiggondolni előtte, hogy anyagilag megéri-e, ha 80 ezret keresnél, akkor nincs sok teteje a dolgonak.

Viszont ha jobban állsz anyagilag, akkor érdemes lehet lakásba fektetni, olyanba, amiben van legalább két szoba, és az egyiket kiadni albérlőnek.

Gyönyörű hely Pest, nagyon érdemes ide jönni lakni, csak azt is fontos tudni, hogy ha élvezni akarod az előnyeit, ahhoz bizony pénz kell.

2010. febr. 13. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!