Milyenek a hippik?

Figyelt kérdés
Többen mondták már rám, hogy hippi vagyok, de egyáltalán nem ,,érzem" magam annak. :D Így már kicsit érdekel, hogy milyenek is a hippik vajon... :)

2013. aug. 27. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Hair"-t!
2013. aug. 27. 16:04
 2/9 A kérdező kommentje:
okéé :)
2013. aug. 27. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:

ha nem érzed magad annak, akkor nem vagy az.

jellemeznéd magad egy kicsit belsőleg & külsőleg? csak,hogy legyen sejtésem miért mondják ezt rólad.

2013. aug. 28. 17:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát sejtésem sincs, hogy mégis milyenek ők... Hát a külsőm: hosszú barna haj, néha szoktam beletenni kendőt vagy hajpántot, vékony vagyok, öltözködésem... Hát mikor milyen.:D Szeretem a színes dolgokat. De nem hordok semmiféle pieces és békejeles dolgot. Imádom a természetet. Sokszor szoktam kimenni a partra rajzolni, festeni. VAgy csak üldögélni a fűbe... És a kutyámat imádom sétáltatni. Zenében Bob Marleyt hallgatok Guns N' Roses, Nivanat. Ilyen régebbieket. A mostani tuctuc zenét nem csípem, hogy szépen mondjam. Úgy nagyjából mindenkivel kijövök, mosolygós vagyok, bár néha szeretek egyedül kószálni is... hát szerintem nagyjából mindent elmondtam :D
2013. aug. 28. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem nem tűnsz hippinek. azért mert szereted az állatokat & természetet, a színes dolgokat és van ízlésed zeneügyileg (nagyon helyes,hogy nem hallgatsz mai hulladék, zenének nevezett valamiket) egyáltalán nem vagy hippi. akik ezt mondták rád valószínűleg fogalomzavarban szenvednek:) milyen kutyád van? :D
2013. aug. 28. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát mondták már rám azt is, hogy művészlélek vagyok...Nem idegeskedek, meg olyan elvarázsolt vagyok vagy mi. Mondom oké. xd Hát nem tudom egyébként. A végén már mindenfélét mondanak rám, bár annyira nem érdekel. Csak egyre többet hallottam a hippi jelzőt.

Nem faj tiszta. :)

2013. aug. 28. 18:02
 7/9 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat. :D
2013. aug. 28. 18:02
 8/9 anonim válasza:
uristen detto pont olyan vagyok én is mint te amit elmondtál mind igaz rám is:D
2013. szept. 12. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:
az komoly :DD de tök jó :D
2013. szept. 20. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!