Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olvasta valaki Szatmári...

Olvasta valaki Szatmári Sándor Kazohinia című könyvét?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a véleményed róla?
2009. okt. 30. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, nekem nagyon tetszett. :) Igazi, jól megírt groteszk antiutópia. Miért, te olvastad, vagy csak érdekel, hogy érdemes-e kézbe venni? (Mert szerintem érdemes, mindenképp.)

R.

2009. okt. 30. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen olvastam és nagyon tetszett, utána egy ideig behin nyelven beszéltem. Egy időben sok ilyen ellenutópiát olvastam (1984, Álatfarm, Szép Új Világ), de ez volt a legjobb:) Azért kérdeztem, mert tudom, hogy nem egy nagyon ismert köny és kíváncsi voltam, hogy mennyien olvasták.
2009. okt. 31. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Behin nyelven? És a környezeted hogy viselte? xD

Ezeket én is olvastam, engem az 1984 nagyon megrázott, meg a Szép új világ is... na jó, az Állatfarm is. De szerintem mindezek közül az 1984 a legdurvább, legnehezebben megemészthető.

R.

2009. okt. 31. 23:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogy mit szóltak hozzá... aki olvasta az jót mulatott,esetleg vélaszolt is, aki meg nem az csak úgy nézett. Azt nem tudom melyik a legdurvább, de az Állatfarm utolsó mondatára még most is emlékszem.
2009. nov. 8. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Behin nyelven? Azt hogyan? :D
2016. jún. 7. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!