Tudtoke segiteni? Valaki eltudna-e kuldeni Demjen Ferenc-Kell meg egy szo cimu szamanak a furulya kottajat v azt h hol talalom meg? Lecci
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 19:12
1/1 anonim válasza:
Kell még egy szó,mielőtt mennél...:
F1 D1 F1 G1 A1 D1 E1 F1 G1 E1 F1 D1 F1 G1 A1 G1 A1 G# A1 G1 A1 A1 D2 D2 D2 C2 A1 G# A1 G1 A1 F1 E1 D1 F1 G1 A1 F1 F1 E1 E1 F1 D1
Refrén(Szállj,szállj,sólyom szárnyán):D2 D2 C2 G# A1 A1 F2 F2 E2 D2 A1 F2 G2 F2 E2 D2 A1 A1 G# G# A1 G1 A1
Kottát nem tudok,mert csak fejből tudom a dalt,a kottája meg lapon volt és elhagytam:)De amugy mennyire vagy jó furulyás?Ha már jó vagy,akkor ha rákeresel a YouTube-on akkor ott lehet hogy vannak akik ezt akár csoportban is elfújják,és onnan a fogásokat le tudod lesni.Én is a Kárpátiának a Mesélj még nekem,és a Doberdó c. számból a furulyát kitotóztam,és most már azzal szórakoztatom a családot!:D
Sok sikert,remélem segítettem valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!