Nagy baj, hogy engem nem érdekel, hogy mi lesz a Sláger meg a Danubius rádióval?!
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 15:31
11/19 A kérdező kommentje:
állítólag novembertől megszűnik mindkettő. Kering máris egy email arról, hogy nem is a pénzzel van baj, hanem a politika meg ez meg az... Á, mozgalmas:) Pedig a slágert már évekkel ezelőtt be akarták szüntetni...
2009. okt. 29. 16:10
12/19 anonim válasza:
engem sem érdekel, nem szoktam rádiót hallgatni, de a párom pl kimondottan szerette ezt a két adót, mert a munkahelyén ezt szokták hallgatni... szóval én a párom miatt sajnálom,hogy így alakult, de különösebb megmozdulásokat egyikünk sem tervez ellene
13/19 anonim válasza:
Nem baj, de akkor miért kellett feltenned ezt a kérdést?HE?
Majd itt is nekiállnak veszekedni!Valaki ujjong az örömtől , valaki meg szomorú!
Amúgy engem érdekel!
14/19 anonim válasza:
Különösebben engem se érdekel, mert ezeket már rég nem hallgatom, annak örülök, hogy 2 zene-ismétlős szennybulvárból kevesebb lesz, de az én életemre nincs hatással, én ha hallgatok rádiót, mást hallgattam eddig is.
15/19 anonim válasza:
Engem sem érdekel nagyon, bár egy kicsit örülök, hogy megszűnnek.
16/19 anonim válasza:
Akit nem érdekel, ne hallgassa SZARJA LE! Akit meg érdekel az tiltakozhat (én az utóbbihoz tartozok)
17/19 anonim válasza:
10:34 - Csak túlzásba viszitek a tiltakozást a sok kérdéssel, ami már zavaró.
18/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!