Hol bírnám beszerezni Hitlertől, a ˝Mein Kampf˝-ot?
Huh xD fura születésnapi ajándék nem? Neten biztos van letölthető verziója különben a legjobban felszerelt könyvtárakban biztos van egy zug, ahol megvetette ez a könyv is a lábát. Vedd fel a kapcsolatot a leg antiszemitább, szélsőjobboldalibb emberrel, akit csak ismersz. Ő majd hozá tud járulni, hol és miképp juthatsz hozzá ehez a "nagy" eszméhez. Ha a nacionalizmus alapja érdekli, akkor inkább olvasson Nietzschet - sokkal kifortabb és átgondoltabb. Ha a fasizmus működése, akkor se feltétlen Hitlerhez fordulnék, mert rengeteg ellentmondás van a könyvben, sőt az alapindokok is megingathatóak (Hiteles-e az olyan ember épelméjűsége, aki ilyen világmegváltó célokat lát megvalósíthatónak olyan primitív módon, mint az erőszak, hódítás?).
Tehát inkább későbbi, nem elfogultabb (kummunista, vagy nagyon amarikai-liberális) elemzéseket olvasson a fasizmusról, amik már okultak a hitleri rendszer és kommunizmus bukásából, esetleg átültetik a 21. század gazdasági, társadalmi mechanizmusába (ez esetben a fasizmus építőkövei az európai-unió kormányai, távolkelet, USA, a multik és olajhatalmak).
Innen letöltheted: [link]
Nem tudom, hogy működik e a link, én nem szedem le. :)
Az eredeti mű egyébként szerzői jogvédelem alatt áll 2015-ig, és a bajor állam tulajdonában van. 2016-tól szerintem hozzáférhető lesz a legtöbb könyvtárban is, de lehet, hogy már 2015-ben.
De ha letöltöd és kinyomtatod, majd összefűzöd, szerintem anyukád még jobban fog örülni neki, mert abban benne van a te munkád is és elhivatottságod. :P
Nem semmi szülinapi ajándék. :) Névnapjára mit kapott? Horogkeresztes rózsafüzért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!