Miskolcon van melegbár?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol? Előre is köszönöm! :)2013. aug. 18. 20:20
1/10 anonim válasza:
ha van fel kell gyujtani..de csak ha tele van
2/10 A kérdező kommentje:
Téged kéne, meg azt a hülyét aki a világra hozott.
2013. aug. 18. 23:23
3/10 anonim válasza:
Elvileg van, a Cubano.
Az ott van a Centrum előtti Falánk Fannyval szemben. Mellette ott van a Sörkoptató, ha ez segít.
Én még nem jártam benne, de azt hiszem, hogy ez melegbár.
4/10 anonim válasza:
kérdezö: vállalhatja bárki büszkén hogy ö meleg (mint te)..a valoságban akkor is csak egy genetikai hulladék!..Ja és korcsok ne éljenek köztünk
6/10 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, köszönöm!
-----
Genetikai hulladék.. miért is? Szerintem inkább az a genetikai hulladék aki így áll a dolgokhoz. :)
2013. aug. 24. 10:53
7/10 anonim válasza:
Ez kimondottan meleg bár? Csak férfiak járnak?
Én leszbikus vagyok és Miskolcon lakom,szóval érdekelne. :)
8/10 Éles Vazul Csaba válasza:
Én úgy tudom, de javítson ki bárki ha tévednék, hogy [ 2000Ft?]-ot kell fizetni a belépéshez, amit aztán le is tusz vásárolni...
Nem tudom ihgazábol, ezt egy meleg barátom mondta én még egyszer sem jártam arra.
Mindegy bízom benne hasznos volt a válaszom ^^
9/10 anonim válasza:
Cuba Libre Bar ( lanyok fiuk egyarant jarnak)
Cim: Miskolc Toronyalja u. 17
10/10 anonim válasza:
Nem mai a kérdés, de nincs. A Cuba megszűnt, aztán jött a helyén kis ideig a C4, most a Jazz Café van ott, de utóbbi kettő már nem "olyan" bár, csak szórakozóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!